2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دختر اول خانواده کم جمعیتمون هستم...ازبچگیم خاطره زیادی ندارم تنها چقتی توکوچه بادوستام بازی میکردم ومامانامون دم در مینشستن یادم میاد...بابام رابطه عاطفی قوی باهامون نداشت کلا سرد بود باهمه اینجوره...هیچ محبت وبوسی ازبابام ندیدم...چند باری هم شاید ساک جمع کردن مامانم بودم ک به هربهونه میخواست بره قهر چون ازاولش بابامو نمیخواسته..درنتیجه ی ازدواج بدون عشق مامانمم نسبت به من سرد بود...بی حوصله بود..تنهامحبتش این بود هرچی میخواستم میخرید..نه بوس نه بغل نه حرف محبت امیزی هیچی بهم نمیگفت...مااون موقع خونه پدربزرگ پدریم تویه اتاق۶متری زندگی میکردیم..بابام ادم سالم و سربه زیری بود میرفت سرکار ومیومد خونه..مامانمم هجده نوزده سالگی عروسی کرده بود ازروستااومده بودشهر و چیزی ازبچه داری نمیدونس...من تفریحی جز بازی کردن توکوچه

من تفریحی جز بازی کردن توکوچه نداشتم..نمیدونستم پارک چیه شهربازی چجوریه رستوران چه شکلیه..مسافرت چه حسی داره..فقط گه گاهی مامانم ومن وعمم و بچش میرفتیم بازار....ازهمون بچگی ازنگاه هایاطرافیان میفهمیدم چهرم خوبه وخوشگلم..جوری ک توهمون ۶-۷سالگی ک توکوچه بازی میکردیم یکی ازدوستام ک پسربود و همسنم یه حلقه بدلی اورد داد بهم وگفت من دوست دارم اینو بکن دستت ک نامزد من باشی...خلاصه اون روزا هرچی بود گذشت ..روزای شادی نبود بد هم نبود..