2777
2789
عنوان

رانندگی سخته؟

8 بازدید | 19 پست

من رانندگی رو بدون اینکه کلاسی برم یا پشت ماشین بشینم بلدم  فیلم اموزش رانندگی رو دیدم و به طور کامل میدونم چجوری باید رانندگی کرد ولی تا حالا پشت فرمون ننشستم 

اگه پشت ماشین بشینم میتونم رانندگی کنم ب نظرتون؟؟منی که میدونم باید چیکار کنم بدون اینکه کسی یادم بده میخام خودم بشینم پشت فرمون ولی میترسم یه وقت یاد نداشته باشم آبروم بره ب نظرتون بزا اولین بار میتونم رانندگی کنم بدون اینکه کسی یادم بده ؟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اسی کجا فیلم آموزشی دیدی؟

من کلاسام قراره شروع بشه فکر میکنم هیچ وقت یاد نمی‌گیرم.

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
اصلا سخت نیس  منم اینجوری فکر میکردم

جدی؟ من فکر میکنم هیچ وقت یاد نمی‌گیرم.

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

بله حتما میتونی

همه رانندگی میگن‌ پیر جوون‌ حتی بچه😂 تازه اونایی‌ که‌ آسیب دیدگی‌ دارن

من یه بار ماشینی سوار شدم که راننده یک پا داشت اسنپ‌ بود و ماشین‌ برا اون طراحی شده بود بجای‌ اینکه‌ با پاش‌ گاز‌ بد و ترمز کنه با دستش‌ انجام میداد

اینو‌ گفتم ک بگم حتما میتونی

همه راننده‌ هام سوتی‌ میدن نگران نباش کار خودتو‌ انجام بده اگرم‌ سوتی دادی و به حرف مردم توجه نکن تا راه بیوفتی

سخت نیست ولی تا وقتی که نشینی پشت فرمون یاد نمیگیری  فکر نکن الان بلدی با آموزش نگاه کردن

میدونم بدون نشستن یاد نمیگیرع آدم

من سوالم اینه که اگه بشینم پشت فرمون و با توجه به آموزش هایی ک دیرم رانندگی کنم میتونم درست رانندگی کنم یت یاد ندارم سخته

راستی‌ من به این توجه‌ نکردم که گفتی تا حالا ننشستی‌

چون تا حالا ننشستی‌ پشت‌ فرمون‌ حتما‌ یه جا‌ خلوت‌ باشه ها

تازه بهتره یکی‌ که بلده هم کنارت‌ باشه

اخه چون اولین‌ بارته‌