2777
2789
عنوان

تپش قلب و پریودی

1352 بازدید | 23 پست

سلام من امشب پریود شدم اما چیزی ک اذیتم می‌کنه درد قفسه سینه و تپش قلبمه اینم بگم من دیروز پیش متخصص قلب بودم و اکو دادم و اوکی بود اما الان میترسم حتی بخوابم🥺کسی اینجوری هست؟

کاربری دست دو نفر

منکه همیشه تپش قلب دارم از معدمه فکر کنم

من اصلا میترسم بخوابم لعنتی دندونم یه جوریییی تیر می‌کشه ک اینم خودش تپش قلب میگیرم وقت دکتر دندونم برا هفته دیگه ست 

کاربری دست دو نفر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من اصلا میترسم بخوابم لعنتی دندونم یه جوریییی تیر می‌کشه ک اینم خودش تپش قلب میگیرم وقت دکتر دندونم ...

تو‌این مدت استرسی اتفاقی چیزی نیفتاده برات؟؟؟

کاربری دست دونفره من خواهرم🐣🐥

اونم دارم 😶احتمال نه ،دارم کلا 

خیر سرم روز اولمم هست خونریزی تقریبا زیاد و درد و اصلا یه وضعی ....تحملمم کم شده دیگه بدتر ... من تنبلی تخمدان داشتم با تغذیه سه ماهه سر موعود میشم و برطرف شده 😑اما واقعا پریودی رو ازش متنفررررم🥺

کاربری دست دو نفر

خیر سرم روز اولمم هست خونریزی تقریبا زیاد و درد و اصلا یه وضعی ....تحملمم کم شده دیگه بدتر ... من تن ...

وااای پریودی باید یک روز میبود شکم با روغن سیاه دونه چرب کن ادم تو پریودی همش عصبی اخلاقش خرابه مخصوصا پریود باشی مهمونی عروسی جایی بخوای بری منکه میمیرم

وااای پریودی باید یک روز میبود شکم با روغن سیاه دونه چرب کن ادم تو پریودی همش عصبی اخلاقش خرابه مخصو ...

واااااای اصلا فکرشو نکن من تو پریودی اینقدر بهم ریخته ام ک پامو از تو اتاقم بزور می‌زارم بیرون چ برسه ب مهمونی و بیرون ....الان هرکار میکنم میل ب خوردن هیچ کوفتی ندارم 😔

کاربری دست دو نفر

واااااای اصلا فکرشو نکن من تو پریودی اینقدر بهم ریخته ام ک پامو از تو اتاقم بزور می‌زارم بیرون چ برس ...

ببین موز خیلی خوبه تو پریودی بعدم غذا باید بخوری چون خون از دست میدی