2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری از فکرش دربیام 🥲 اولین باره از یکی خوشم میاد 

همه از یکی خوششون میاد و ممکنه بهش نرسن🥲

یکم گه بگذره برات موضوع کوچیک میشه و از ذهنت میاد بیرون کلا

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... 

خودم استرس مصاحبه رو دارم..همه هم همینو بهم میگن😭

بیشتر روش تمرکز کن و سوالاتو بخون حتما

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... 

معذرت میخواهم ببخشید حس پدرشوهر و مادرشوهرم نسبت به من چیه؟؟؟ منو بیشتر دوست دارن یا جاریم؟

هر دو به یه اندازه دوست دارن، گاهی ممکنه از یکی بیشتر تعریف کنن که برای اینه اون یکی بیشتر تلاش کنه وگرنه به یه اندازه دوست دارن

من حس میکنم خودت زیاد تلاش انچنانی نمیکنی

بهت قول میدم از تو حرکت باشه از خداهم برکته . شاید تلاش بکنی اما نه اونقدری ک باید میکردی

خدارو فراموش نکن و توکلت ب خودش باشه ..

مطمئن باش اتفاقات خوبی در راهته

من حس میکنم خودت زیاد تلاش انچنانی نمیکنی بهت قول میدم از تو حرکت باشه از خداهم برکته . شاید تلاش ب ...

میشه اینم بگی ک اونی ک بهش فکر می‌کنه دره ای بهم فکر می‌کنه یا خوشش اومده ‍؟امکان داره آشنا بشیم

@sabarana   مرسی عزیزم من چه زمانی ازدواج می کنم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟مرسی عزیزم

ممکنه تا سال آینده ازدواج کنی و حس می کنم همسرت پشتیبانت تو کاراها میشه 

نظرت درباره آینده و ازدواج من چیه

علاقه به ازدواج داری ولی با هیچ کدوم از اونایی که فکر می کنی نیست یه فرد غریبه اس 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792