2777
2789
عنوان

این غول سیاه بیحوصلی چحوری میره

| مشاهده متن کامل بحث + 19 بازدید | 47 پست
احساس مفید بودن نمیکنی نه؟ یدونه مهارت خوب و علمی برو یاد بگیر انجامش بده. مثلا من خودم زبان انگلیس ...

زبان انگلیسی فولم.... نقاشی دوست دارم بازم ادامه بدم ...ولی انگار احساس میکنم اونم بیهوده اس...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دوست پیدا کن

توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین
افرین چه عالی شاهنامه میخونی.... من حتی دستم به کتابام نمیره بازشون کنم..تازه خریدمشون

علاقه دارم

با وجود خستگی زیاد ولی لذت میبرم. من کم خوابی وحشتناک دارم. یعنی میتونم بگم تو دو هفته اخیر فقط دیشب بود که ۷ ساعت خوابیدم. بقیه ش تایم خوابم نهایتا ۴ ساعت بوده و ۲۰ ساعت بیداری پرفشار

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

علاقه دارم با وجود خستگی زیاد ولی لذت میبرم. من کم خوابی وحشتناک دارم. یعنی میتونم بگم تو دو هفته ا ...

منم شبا دیر میخوابم ولی صبح باید حداقل تا ده بخوابم...چجوری بدنت میکشه ...

زبان انگلیسی فولم.... نقاشی دوست دارم بازم ادامه بدم ...ولی انگار احساس میکنم اونم بیهوده اس...

خوشبحالت خیلیم عالی. 

نه ادامه بده . نقاشی خداوندگار آرامش بخشیه.  منم نقاشی میکنم هیچی مثل نقاشی روحمو آروم نمیکنه

منم مث توام عزیزم 

زود ازدواج کردم و توی یه روستایی بودم ک امکانات نبود و حتی دپیلمم هم کامل نیست سال  سوم رو نخوندم کامل 

بچه داریم خونه خونه داریم خونه 

درظاهر خوشبختم 

ولی این هیچی نبودنم خیلی نابودم کرده 

خیلی برام سخته منی که همه نمراتم ۲۰بود هیچی نیستم حتی دیپلم هم ندارم 

خوشبحالت خیلیم عالی.  نه ادامه بده . نقاشی خداوندگار آرامش بخشیه.  منم نقاشی میکنم هیچی م ...

منم زیاد نقاشی میکشیدم بعد به دنیا اومدن پسرم جمعشون کردم ولی راست میگی باید ادامه بدم

منم شبا دیر میخوابم ولی صبح باید حداقل تا ده بخوابم...چجوری بدنت میکشه ...

بدنم عادت کرده، من بچه کوچیک دارم، شاغلم پاره وقت، گاهی مجبورم دورکاری انجام بدم و با بچه کوچیک نمیتونم‌ شبا که پدر و دختر میخوابن من تا ۴ ۵ صبح پای سیستمم. بعد صبحا نهایتا ۸.۵ بیدار میشم دوباره یه کم به خودم و کارام میرسم تا دخترم بیدار شه و بقیه روز در نقش یه مادر نمونه فرو برم😃😃

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

منم مث توام عزیزم  زود ازدواج کردم و توی یه روستایی بودم ک امکانات نبود و حتی دپیلمم هم کامل ن ...

من فوق لیسانس دارم ولی واقعا بچه داری و کار با هم نمیشه.... حرص نخور... درسم میخوندی باید مدرکشو قاب میکردی یه گوشه میذاشتی

جهان بيني و هدف افراد از زندگي متفاوته

بسته به اينكه ايده الت در زندگي چيه كارهاي روزمره هم متفاوت ميشم

منم تا ياد دارم بي حوصله و بي اعصابم

مشكلاتم زياد نيست ولي من رو شكست ميدن

معتقدم ذهن و روحم رو زباله فرا گرفته سنگين شدم

نيازه بريزم بيرون آشغالهاي روحي رو

تا بتونم بالا برم حركت كنم و رشد كنم

خسته از تكرار اشتباهم

با اينكه ميدونم اشتباهه

من فوق لیسانس دارم ولی واقعا بچه داری و کار با هم نمیشه.... حرص نخور... درسم میخوندی باید مدرکشو قاب ...

میدونم عزیزم 

ولی واقعا روم نمیشه با ۲۵سال سن بگم دیپلم هستم 

توی دوره ای که همه حداقل لیسانس رو دارن

2790
2778
2791
2779
2792