2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نکن

لازم دارم نمیخوام کاری کنم میشه بگی ؟

تاپیک کاهش وزن زدم برو بخون هر روز عکس وعده هامو میزارم وزن الان ۶۶ وزن هدف ۵۰ هر هفته وزنمو  و گزارش میزنم💙😊

نمیدانم 

اطلاعی ندارم

پیدا کردی منم لایک کن فدات شم😘 

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
نکن پشیمون میشی

نمیکنم

میشه بگی ؟

تاپیک کاهش وزن زدم برو بخون هر روز عکس وعده هامو میزارم وزن الان ۶۶ وزن هدف ۵۰ هر هفته وزنمو  و گزارش میزنم💙😊
نمیدانم  اطلاعی ندارم پیدا کردی منم لایک کن فدات شم😘

باشه عزیزم 

نمیشه.

بنده با سابقه دو خودکشی ناموفق با قرص میگم.

۴فروردین امسال ۵۰تا کدئین خوردم اولش فکر کردم دارم میمیرم ولی نشد بدن پس میزنه همشو.

پارسال اردیبهشتم ۴۵تا قرصای مختلف خوردم،آسپرینو هیوسینو اینا.

خوشبختانه یا متاسفانه خودکشی با قرص خیلی سخته.

باید بالای ۱۰۰تا باشه که عملا بدن پس میزنه‌.

پس لطفا نکن اینکارو

هر قرصی بخوری زیادش میکشدت

میشه مثال بزنی ؟

مثلا چه قرصی 

چند بسته