2821
2789
عنوان

خیلی ترسیدم😱😱😱

1178 بازدید | 50 پست

دراز كشیده بودم پتو هم كنارم پنكه هم روشن بود ...حالم خوب نبود برقاروهم خاموش كرده بودم..كه یهو پنكه از رو یك رفت رو دو خودش😰😰

دوره،دوره تنهایی دستها نیست دوره،دوره تنهایی دلهاست😥😥😥

خیلی وحشتناکه....اگر رفت رو سه چی؟؟

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

استارتر. جان ....یه گیاه پوتوسه چیه که ساقه اش دراز میشه و گیاه رونده ای هست ،یه سمتش کلا تو هوا آویزون بود،یکدفعه دیدم همین سمتش داره واسه خودش تکون تکون میخوره!!!😬یه خورده تکون خورد و بعد ایستاد

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳