2777
2789

به توجه به نوع ویندوزت و اینا ممکنه فرق داشته باشه ولی کلا تا برات مشکل صفحه ابی و پیش نیاد اوکی ،این لودینگ ها عادیه اگه کوتاه باشه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورت درباره مشکل صفحه ابی چیه؟

وقتی بهش بر نخوردی پس به دردت نمیخوره ایشالله بر هم نمیخوری 

اطلاعات خواستی ارور بلو اسکرین سرچ کن ،رفیقم سر همین ارور کلی ضرر مالی خورد 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

وقتی بهش بر نخوردی پس به دردت نمیخوره ایشالله بر هم نمیخوری  اطلاعات خواستی ارور بلو اسکرین سر ...

این دایره هست که از چند نقطه دایره ای ریز تشکیل که موقع روشن شدن میچرخه اون موقع روشن شدن میاد؟

این دایره هست که از چند نقطه دایره ای ریز تشکیل که موقع روشن شدن میچرخه اون موقع روشن شدن میاد؟

خب بعد این دایره و ... ،صفحت کامل و سالم بالا میاد قشنگ کار میکنی باهاش ؟اگر میاد که جای نگرانی نیست اون لودینگ ویندوزته 

بالاش یک جمله هست منظورمو فهمیدین؟

نه والاع ....

نه والاع ....

منظورم زمانی که بعضی لپ تاپ ها که کنار ولکام میاد نیست

همون که اول روشن میکنی یک نوشته انگلیسی هست و زیرش اون دایره که از چند نقطه ریزه که میچرخن

منظورم زمانی که بعضی لپ تاپ ها که کنار ولکام میاد نیست همون که اول روشن میکنی یک نوشته انگلیسی هست ...

اون مربوط به لود بایوس هست که قبل از ویندوز بالا بیاد وظیفه چک کژردن سخت افزار رو داره و میتونید در تنظیمات بایوس خاموش و روشن کنید برای اطلاعات بیشتر میتونید در گوگل سرچ کنید

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای