2777
2789
عنوان

دینی گند زدم😭😭😭

309 بازدید | 18 پست

در بهترین حالت ۱۷ میشم😭😭😭

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

من پودمان عملیو شدم ۷/۵ 

با نمره 17 نشستی گریه می‌کنی؟؟

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم انسان آزار((:!           

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوبه ک

من در بهترین حالت ۱۰ میشم 

خدا ب دادم برسه:/

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

من پودمان عملیو شدم ۷/۵  با نمره 17 نشستی گریه می‌کنی؟؟

اخه بقیه میگن اسون بوده همه بالای ۱۹ میشن

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

به حرف اینایی که میگن ۲۰ شدیم زیاد اکتفا نکن چون مام پارسال اومدیم بیرون میگفتیم ۲۰ ایم دراخر نمره ه ...

اره اینم هست

من همین حس رو سر شیمی داشتم. ولی اشکال نداره کاریه که شده. منم فکر می‌کردم دینی رو بالای ۱۹ میشم ولی ...

پاسخنامه خود سنجش رو دیدی؟

به نظرت پاسخ سوال ۲۱ و اشتباه نگفته بود؟

پاسخنامه خود سنجش رو دیدی؟ به نظرت پاسخ سوال ۲۱ و اشتباه نگفته بود؟

هم ۲۱، هم ۲۲. من درک نمی‌کنم چرا انتظار داشتن چیزی که تو سوال خواسته نشده رو تو جواب براشون بنویسیم. 🤦🏻‍♀️

آسون بود ولی نکات ریزی داشت  مثلا بهار توبه که ما واسش سوال ننوشته بودیم من اینوخلاصه توض ...

بیست میشن خیلیا هستن 

که میشن 

البته اگع قسمت اول سوال ۲۱ رو بردارن

کاربری دست دو نفر