2777
2789
عنوان

فردا عروسیه🥺♥️

358 بازدید | 15 پست

نمی‌دونم خوشحالم یا ناراحت حسام قاطی شده باهم 

از یه طرف دلم گرفته دلم برا اتاقم خونمون تنگ میشه 

از یه طرف خوشحالم که دارم مستقل میشم 

من بارها تو ذهنم این لحظات رو تصور میکردم ولی میترسم از عهده زندگی برنیام

یا همسر خوبی نباشم 

هزینه های عروسی خیلی زیاد شد دعا کنید جبران شه وقسط وقرضامونو بدیم یه صلوات مهمونم کنید خوش قابل😍

فارغ از همه دل نگرانی هام می‌خوام فردا   فقط حال خوبمو نگه دارم ولحظاتمو ثبت کنم

خدا جونم دمت گرم تو همیشه هوامو داشتی 

اینجا به بعد هم تو زندگی سرافرازم کن✨🌱

بماند به یادگار:۱۰خرداد یکهزاروچهارصدوسه

الهی هر آنچه که خیر است وما نمی‌دانیم...🥹♥️تیکر به وقت یه اتفاق خوب(:

مبارك باشه🥺🫶🏻

ناشناس من حرف بزنیم🙋🏻‍♀️🦋.                     https://daigo.ir/secret/6756131395                              زندگی همینه، یه روز با خنده می‌درخشی، یه روز اشکات تو سکوت شب می‌چکه. پذیرش یعنی با قلب شکسته‌ات آشتی کنی و بگی "تو همین حالم هم قشنگم". تحمل یعنی دلت از غم بترکه، ولی با نفسای لرزون بذاری زمان زخمات رو التیام بده. صبر یعنی تو تاریکی شب، با چشمای خیس به امیدی که میاد دل ببندی 🌙 همه‌مون یه جای دلمون زخمیم، ولی همین زخما قشنگمون کرده. بیا خودمون رو با اشکامون، با دلتنگی‌هامون، با نبودنای سختش، دوست داشته باشیم. عشق، یه نگاه ساده‌ست که دلت رو آتش می‌زنه و بعد آروم می‌کنه 🤍 بذار غم‌ها بیان و برن، زندگی رو با هر قطره اشک و هر لبخند عاشقانه زندگی کنیم 🕊️

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

عزیزم خوشبخت بشی منم دوهفته دیگه عروسیمه 

فارسی بلدی برقصی؟رقص تک نفره عروس داری؟🥺

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

ایجاانم

ایشالله سفید بخت بشی عروس خانم😍🤍

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

عروس خانوم مبارکت باشه

فقطططط لذت ببر

انتظار اتفاقات غیرمنتظره رو داشته باش بهم نریزی اصلا مهم نیس

تو جشن مشکلی پیش اومد خیلی ریلکس برخورد کن شاید خیلیا حسود باشن

حسودارو خوشحال نکن

مبارک باشه🌹

|و آن ها که انسان را با بند ترازوی عدالت شان به دار آویختند، عادل نام نگرفتند| ــزیرا که مردگان این سال،عاشق ترین زندگان بوده اندــ ⟨احمدشاملو⟩ .... |دیرگاهیست که چون من همه را، رنگ خاموشی در طرح لب است، جنبشی نیست در این خاموشی، دست ها پاها در قیر شب است| ⟨سهراب سپهری⟩. چرا تنها گربه ها یک عالمه دوستدار و حامی دارند؟ مگر بقیه حیوانات گیاهند؟ ،، حمایتگرتمامیحیواناتباشیم-بدونتبعیض