2777
2789
عنوان

دیابت بارداری

46 بازدید | 7 پست

قند ناشتام۱۰۹بود

قند دوساعته ۱۴۰

رژیم غذایی داده دکتر ،دوهفته دیگه باید برم آزمایش دوباره

خیلی سخته همه چیزهایی که مجازهست خوردن شون باعث معده درد میشه معمولا

بعد هم بدون مواد شیرین اصلا احساس سیری نمیکنم

چی کار کنم ؟شما رعایت میکردین؟

راستی دوستان جنسیت نی نی شما چی بود؟

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

منم ۱۰ روز پیش همین مشکل و داشتم آزمایش داده بودم قند ناشتا ۱۱۶ بود که دکتر گفت یک هفته رژیم قندی بگیر اگر پایین نیاد بستری میشی و انسولین میگیری من یک هفته رعایت کردم دوباره آزمایش دادم قند ناشتا ۹۶ بود و قند دو ساعت بعد صبحانه ۱۱۵ بود که دکتر گفت خوبه ولی همین روند رو ادامه بده تا اخر بارداری شما هم رعایت کن گلم بری جنین خطر داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بچم دختر بود، دیابت گرفتم البته ناشتا خوب بود، دو ساعتم 130 تا 140 بود اول گفت رژیم بگیر نان و برنج نخور نمیتونستم همش گشنم بود، دلم ضعف میرفت، بعد متفورمین داد اونم ساعت 10 صبح بدنم میلرزید قندم میفتاد، متفورمین پیوسته رهش داد گفت کم کم قند را پایین میاره، قندم میزان شد البته یه هفته زودتر زایمان کردم 39 هفته رفتم بیمارستان دردم نیومد کیسه آب پاره کردن دیدن بچم مدفوع کرده فوری سز شدم وزن تولدش 3400 بود ولی زردی گرفت شد 3100...موقع تولد خیلی رسیده بود ناخناش و موهاش بلند بود.. دیابت باعث میشه مجبور بشی زودتر زایمان کنی و بچه درشت بشه

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
منم ۱۰ روز پیش همین مشکل و داشتم آزمایش داده بودم قند ناشتا ۱۱۶ بود که دکتر گفت یک هفته رژیم قندی بگ ...

ممنون از راهنماییت عزیزم

یعنی مثلا اصلا برنج و ماکارانی و هندوانه و موز و نون سفید اینا نمیخوردین؟

من که همش آجیل و سنگک و شیر و ماست و پنیر میخورم با سبزیجات

حتی سیب زمینی و خرما نمیخورم

دیگه قند مصنوعی که هیچی

دارم از گشنگی تلف میشم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
من بچم دختر بود، دیابت گرفتم البته ناشتا خوب بود، دو ساعتم 130 تا 140 بود اول گفت رژیم بگیر نان و بر ...

آره شکمم داره زیاد رشد میکنه هفته۳۲هستم ،یعنی شما آخرش هم بطور کامل رعایت نکردین؟برای من همه چی ممنوعه

ممنون از راهنماییت عزیزم یعنی مثلا اصلا برنج و ماکارانی و هندوانه و موز و نون سفید اینا نمیخوردین؟ ...

برنج رو مصرف دارم ولی موز و هندوانه نخوردم فقط یه روز هوس هندوانه کرده بودم دو تا برش خوردم ماکارانی هم خیلی کم خرما و قند و شکلات و بستنی و بیسکوئیت و کیک هم اصلا نخوردم گوجه سبز و کاهو زیاد خوردم چون تو نت خوندم که باعث میشه قند بیاد پایین 

آره شکمم داره زیاد رشد میکنه هفته۳۲هستم ،یعنی شما آخرش هم بطور کامل رعایت نکردین؟برای من همه چی ممنو ...

رعایت میکردم، خیلی چیزا را ولی نان و برنج نمیتونستم گرسنم میشد خیلی

ببین من تو بارداریم اصلا اصلا فست فود و غذای بیرون نخوردم، نوشابه وآب میوه صنعتی، مربا و رب گوجه و آبلیمو بیرونی اصلا نخوردم، همه چی خانواده درست میکردن واسه منم یه شیشه می فرستادن

شکلات و شیرینی نمیخوردم، چایی نمیخوردم، تنقلات فقط مغزیجات میخوردم و میوه تازه و کمپوتی که خودم میپختم گلابی و به و سیب

واسه همین نمیتونستم دیگه برنج و نان هم نخورم 🥴🥴🥴🥴

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹