2821
2789

قراره به زندگی مون آتیشش بزنن‌ ( والا بجز این چیزی فکر نمی‌کنم )🤣

فمینیستم حامی حقوق زنان حامی حقوق حیوانات🍀🫶🏻 کیدرامرم نیو آرمیم💜 بایسم یونگیه🍊🍓💜 کتاب بخونید ورزش کنید🍀🍓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب دقیقا چه خوابی دیدی  هر خوابی یه تعبیری داره

یبار دیدم که عمم اینا با دختر عمم که تازه بچه دار شده اومدن خونه ما 

دیشبم دیدم ما رفتیم خونه‌ی عموم که همه اقوام اونجا بودن منم لباس خونه پوشیده بودم اصلا راضی نبودم از قیافم اینا و لباسم ..

تعبیر خاصی نداره 

مثل اتفاقای روزمره هست

خواباییی که تعبیر دارن فرق دارن 

مثلا اینو میگم تا بهتر متوجه بشی و این مثال هم واقعیه

خواهرم ۲ سال پیش خواب میبینه که یه عمویی داریم شهید شده ،۳ تا پیرهن مردونه جبهه آورده برای بابام 

این معلوم بود که تعبیر داره 

اگه پسرا و دخترای بابام ازدواج نکرده بودن میشد داماد یا عروس میگیره بابام 

ولی چون هممون ازدواج کرده بودیم تعبیرش شد اولاد برای بابام ، بعد یه چند ماه خواهرم که خواب دید حامله شد بچه پسر 

بعد یه چند ماه زن داداشم حامله شد ،اونم پسر 

و من بعد چند ماه از زن داداشم باردارشدم و پسر 

اینجور خوابای تعبیر دارن گلم 

تعبیر خاصی نداره  مثل اتفاقای روزمره هست خواباییی که تعبیر دارن فرق دارن  مثلا اینو میگ ...

اها تعبیر خاصی نداره یعنی؟

فکرمو درگیر کرده اخه کمتر خانواده پدریمو میبینیم چرا باید بیان تو خابم اخه🚶🏻‍♀️

اها تعبیر خاصی نداره یعنی؟ فکرمو درگیر کرده اخه کمتر خانواده پدریمو میبینیم چرا باید بیان تو خابم ا ...

احتمالا فکرت درگیرشون بوده 

یا اونا به فکرت بودن و اومده به خواب شما

بگو گلم 

منم خواب دیدم یه هلال ماه تو آسمان بود ماه هم تازه نو شده بود خیلی قشنگ و نورانی بود بعد من تا دیدمش گفتم برم تو آیینه نگاه خودم کنم تا ماه رو کسی ندیدم(اینجا یه رسمی دارن ماه که نو میشه میرن تو ایینه یا تو اب نگا میکنن جایی که چهره خودشونو ببین) 

نمیدونم چرا این خواب دیدم اصلا تو فکر ماه و این چیزا نبودم

ای آشنای غریب، ای عصمت هشتم، ای غریب الغربا، ای شمس الشموس و ای مولای من! 🍃🤍رضا جانم کمکم کن 🤍🍃