2777
2789
عنوان

سوتی که شوهرتون جلوتون دادن

561 بازدید | 23 پست

این همه از سوتیهای خودتون گفتین یکمم از سوتی های شوهر بگین بخندیم😂

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یادم نمیاد سوتی داده باشه

ای بابا از هرکی میدونی بگو😂

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

موقع صحبت با تلفن اظطراب میگیره و کلی سوتی میده

دیگه عادت کردم

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

🤣شلوغ شد لایک کنید بخندم

چشم ارباب جوان😂

موقع صحبت با تلفن اظطراب میگیره و کلی سوتی میده دیگه عادت کردم

بابای من پشت تلفن گفت مارو به سلامت شما رو بخیر🤣

ای بابا از هرکی میدونی بگو😂

شوهر من که اونقدر با اقتدار و لفظ قلم و اعتماد بنفس صحبت میکنه اونم در حد کم که من هیچ تمامی شنونده ها مو تو تنشون سیخ میشه سوتی نمیده لامصب هیچ در حسرت صحبت نرم هستم ازش

سلامتی و خوشبختی دخترم
شوهر من که اونقدر با اقتدار و لفظ قلم و اعتماد بنفس صحبت میکنه اونم در حد کم که من هیچ تمامی شنونده ...

بهترین موقعیته ازش یاد بگیر

جدا حیف من از این آدما دور ورم پیدا نمیشه🗿

چی یاد بگیرم گلم؟

کلا منظورم ویژگی های خوبشه چقدر عالی که همسرت نقاط قوت مهمی داره. خصوصا اعتماد بنفس به بقیه هم منتقل میشه😍

کلا منظورم ویژگی های خوبشه چقدر عالی که همسرت نقاط قوت مهمی داره. خصوصا اعتماد بنفس به بقیه هم منتقل ...

آها الان فهمیدم راحت و خودمونی حرف نمیزنه؟؟ من فک کردم میگی خیلی با اعتماد بنفس و با تسلط حرف میزنه

کلا منظورم ویژگی های خوبشه چقدر عالی که همسرت نقاط قوت مهمی داره. خصوصا اعتماد بنفس به بقیه هم منتقل ...

نظر لطف شماست. ولی درست میفرمایید خیلی اعتماد بنفس بالایی داره و اگه اطلاعی از موضوع نداشته باشه بیخود حرف نمیزنه میگه نظری ندارم فعلا یکم اطلاعات بگیرم بعدا عرض میکنم. فکر کنم اون اطلاعات گرفتنش نقطه قوتش هستش و زیاد کتاب میخونه تو فضای مجازی اصلا نمیاد خوشش نمیاد

سلامتی و خوشبختی دخترم