2777
2789
عنوان

مستاجر ها میاید! ؟❌❤️

130 بازدید | 10 پست

می خوایم زودتز از قرارداد منزل رو تخلیه کنیم قراردادمون شهریور هست تا دوشنبه تخلیه میکنیم کلید هم بدیم صاحبخانه بعد از یک ماه تا مستاجر پیدا کنه بعدش دیگه ما نخوایم اجاره بدیم چنین چیزی ممکنه؟! ☹️لغو قرارداد میشه؟! 😐❌یا حتما باید مستاجر بیاد؟! و ما اجاره بدبم همین جور بابات خونه تخلیه؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باید اجاره بدین.چرا میخواین تخلیه کنین؟

من دانشجو بودم دیوه احتیاج ندارم هرینش هم زیاد تابستون چرا الکی اجاره بدم! ؟املاک گفت این روش میشه و من برا صاحبخانه فسق قرارداد میفرستم نمیدونم راست گفت یا نه

چرا بعد یه ماه مستاجر پیدا کنه 

الان تا شما تخلیه کنی بسپاره بنگاه مستاجر جدید بیاد 

شماهم تسویه کنید بعد کلید بدید

حکومت اگه بخواد مردم معترض رو بکشه با اسلحه ژسه میکشه ،نه با تبر و قمه و دشنه،بیشتر هموطنانمون با اینا کشته شدن و اونایی که تیر خوردن ،فشنگ یوزی از بدنشون درآوردن ،اسلحه یوزی تو نیروهای امنیتی ایران استفاده نمیشه.دیگه با خودتونه بقیش🤷 خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

اگر اون راضی نباشه چی؟! 😐اونکه همش زنگ میزنه اجاره منوو بدید بچم مریضه😐❌

خب خودت یه مستاجر بیار تا زودتر قرداد رو فسخ کنین.بعدش هم فقط کلید رو بدی قرارداد فسخ نمیشه باید برین املاک براتون فسخ کنه.مگه برای قراردادنوشتن املاک نرفته بودین؟

به صاحبخونه بگو ميخواي بري . با هماهنگي صاحب خونه تو بنگاه ها بسپار . تو ديوار آگهي بزن . مستأجر جديد پيدا كنيد كه خونه خالي نمونه . صاحب خونه نگران دو چيزه . خالي نموندن خونه . جور كردن پول پيش . اگر مستأجر جديد بياريد اين دو مشگل حل ميشه . وگرنه طبق بندهاي موجود در اكثر قولنامه ها اگر بخواييد زودتر از موعود تخليه كنيد 1 ماه كرايه خونه بايد به عنوان ضرر و زيان به صاحب خونه بديد . از پول پيش كم ميكنه و بايد بريد شكايت كنيد و آخر سر محكوم ميشيد . مراقب باشيد صاحب خونه از سادگي تون سوء استفاده نكنه . حتما موقعي كه خواستيد تخليه كنيد ازش دست نوشته بگير كه نگه اينها بدون هماهنگي من رفتن . بايد ضرر و زيان بدن . بعضي ها خيلي بي شرفن و از اينجور پول هاي ناحق ميگيرن .