2777
2789
عنوان

مگه تقصیر منه؟...

94 بازدید | 7 پست

من همه درسام خوبه و تمام تلاشم رو میکنم که نمره بالای 16 بگیرم ولی ریاضیم ضعیفه و تجدید شدم

ولی واقعا همه تلاشم رو کردم کلی خوندم و خوندم ولی نشد چون ریاضیم ضعیفه 

مامانم هم داشت تلفنی صحبت میکرد گفت اره شهریور هم باید بره باز خوبه دختر اون بلده و نمره خوبی میگیره و کلا داشت مقایسه می‌کرد

منم استرس گرفتم اصلا نمیتونم تمرکز کنم روی درسم تا میام بخونم هعی یادم میوفته اگه تجدید بشم چی میشه استرس کل وجودم رو میگیره تمرکزم از دست میره هر چقدر میخونم و تمرین میکنم یادم میره... 

این اخرین باری که میتونم جبران کنم و گرنه دیگه نمیشه ولی میترسم نمره 8 و اینا بگیرم من به نمره 14 و 15 هم راضیم حداقل تک نمیارم :)

نمره زیر چند تجدیده؟

ما فراموش می‌کنیم که قبلا کی بودیم!؟

دست خودت ک نیس عزیزم..ب مادر بگو ک کمکت کنه و بهت فشار نیاره

من میخونم هعی تمرین میکنم ولی بازم همون 8 و 9 میگیریم هعی سعی کردم ریاضیم رو تقویت کنم نشد اینم آخرین باره که میتونم جبران کنم اگه نمره 14 و 15 هم بشه من راضیم ولی اگه 8 یا 9 بشم اصلا خوب نمیشه باید تکرار پایه بزنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من میخونم هعی تمرین میکنم ولی بازم همون 8 و 9 میگیریم هعی سعی کردم ریاضیم رو تقویت کنم نشد اینم آخری ...

الان چندمی؟ معلم خصوصی گرفتی تاحالا؟

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
الان چندمی؟ معلم خصوصی گرفتی تاحالا؟

نزدیک 500 پول معلم دادم ولی اونم توضیح داد هیچی نفهمیدم بخاطر این معلممون انقدر که بد درس میده از سخترین روش و پیچیده هم توضیح میده جوری که تو کلاس فقط 4 یا 5 نفر میفهمن... 

منم واقعا امروز خیلی تمرین و فیلم آموزشی و کتاب کار و همه اینا ولی بازم سریع یادم میره هم اینکه استرس شدید دارم میترسم تجدید بشم 

پایه 7 هستم

نزدیک 500 پول معلم دادم ولی اونم توضیح داد هیچی نفهمیدم بخاطر این معلممون انقدر که بد درس میده از سخ ...

خب ببین معلمتون مشکل داره وقتی از ی کلاس پنج ۶ نفر بفهمه اوضاع خیطه..ب نظرم یکم ب خودت استراحت بده..آروم ک شدی از ی معلم یا یکی که بتونه شیوا بهت توضیح بده از اول شرو کن..اصا هم ب خودت تلقین نکن نمیفهمی..

خب ببین معلمتون مشکل داره وقتی از ی کلاس پنج ۶ نفر بفهمه اوضاع خیطه..ب نظرم یکم ب خودت استراحت بده.. ...

معلم ما جوری سر کلاس درس میده که هیچی نمیفهمی خیلی تند و پیچیده درس میده اصلا بماند...

همینکه بیشتری ها تو همین نمره ها هستیم و تعداد خیلی کمی نمره بالا دارن حتی از کلاسای دیگه هم پرسیدم همین بود... 

امشب یذره استراحت کنم  شروع میکنم میخونم آروم آروم حق با شماست الان استرس و اینا دارم اصلا تمرکز غیر ممکنه و فقط خودم رو اذیت میکنم

معلم ما جوری سر کلاس درس میده که هیچی نمیفهمی خیلی تند و پیچیده درس میده اصلا بماند... همینکه بیشتر ...

اره بهش فک نکن  فعلا فقط استراحت کن..وقتی خیلیا نفهمیدن پس مقصر اصا تو نیسی..تو میتونی مطمئن باش