2777
2789
عنوان

افسردگی و دزس

55 بازدید | 6 پست

بچه ها خیلی داغونم همش فکر خودکشیم حالم خش نی بخاطرافسردگی نمیتونم درس بخونم ...... دلمه خودمو سقف خونه دار بزنم راحت شم هیچ ذوقی ب زندگی ندارم همش صدا جیغ میشنومم امتحاناتمم تجدیدم کل ایندم نابوده میمونمو کتکا پدرم دیگه هیچ ذوقی ندارم دلمه همین الان خودم بکشم قبلا با انسولین هایه مامانم خودکشی کردم 😣 مامانم متوجه شد بزور آب قند چهر لیوان داد بهم نمی‌دونم چیکار کنم فقط دوست دارم تو اتاق بمونم صدا آدما اذیتم مکینه

هعی تو چقدر منی دختر

دست و پنجه نرم کردن با افسردگی و افکار خودکشی و از طرف دیگه امتحانات بشدت سخت و چیزه.

حس میکنم کل نوجونیم دود شده رفته هوا آینده مم قراره بسوزونم با دست خودم چقدر چیز اه.

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. . 💩دهن نرهایی که تو سایت بارداری و بانوان پلاسن و درخواست دوستی میدن. درخواست یا صحبت نامتعارف ببینم؛ اکانت تون رو میدم نی نی یار تعلیق کنه❌.

هعی تو چقدر منی دختر دست و پنجه نرم کردن با افسردگی و افکار خودکشی و از طرف دیگه امتحانات بشدت سخت ...

آبجی 😔😔قربونت برم نسبت ب همه چی بی حسم بخدا حتی نمیتونم موهامم شونه کنم برام مهم نی  حتی عذر خواهی میکنم ب بهداشت فردیمم نمیتونم برسم پدرم دیوونم کرده 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

آبجی 😔😔قربونت برم نسبت ب همه چی بی حسم بخدا حتی نمیتونم موهامم شونه کنم برام مهم نی  حتی عذر ...

خدا نکنه دختر..

هروقت دوست داشتی درخواست دوستی بده بیا باهم گپ بزنیم در موردش :)

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. . 💩دهن نرهایی که تو سایت بارداری و بانوان پلاسن و درخواست دوستی میدن. درخواست یا صحبت نامتعارف ببینم؛ اکانت تون رو میدم نی نی یار تعلیق کنه❌.

ن آبجی تصمیم خودم گرفتم قلبم هیچی حالمو خوب نمیکنه خستم 😓 

ببین من اعصاب مصاب ندارمااا

از پشت همین گوشی و همین تاپیکا میام میزنمت. عه:/

دختر خوبی باش.. وگرنه بد دعوامون میشه.

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز