2777
2789
عنوان

تنهایی و بیکسی

105 بازدید | 12 پست

سلام کسی هست مجرد باشه و خواهر و خاله ‌و..نداشته باشه؟ من خیلی دلم گرفته از تنهائی و بی فامیلی و بی خواهری

.خیلی حس بدیه..دلم ی خواهر پایه میخواست که باهام ساعتها حرف بزنه و درددل کنیم..خدا ی زندگی دیگه به من بدهکاره که خواهر داشته باشم.حالم بهم میخوره از تنهایی..همش خودمو با دخترای فامیل دور و.مقایسه میکنم که دور و برشون شلوغه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خاله دارم ولی سال به سال نمیبینمش

خواهرمم کوچیکه بچه اس هنوز باهمم اوکی نیستیم درکل

هعی

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. . 💩دهن نرهایی که تو سایت بارداری و بانوان پلاسن و درخواست دوستی میدن. درخواست یا صحبت نامتعارف ببینم؛ اکانت تون رو میدم نی نی یار تعلیق کنه❌.

سلام عزیزم من الان اینجام که حرفاتو بشنوم هر چی دلت می‌خواد و ناراحتی براش اینجا بنویس با هم صحبت کن ...

فدات شم مرسی عزیزم..دلم میخواست ی خواهر داشتم هر موقع تنها بودم میومد پیشم و با هم می‌رفتیم بیرون و..ی مقدار تو غروب تعطیلی به تنهایی خودم دلم گرفت..

چرا مگه چیکار کرده؟

ی خواهر هست میشه محرم رازات و پایه خرابکاریات 

یکی هم هست که از صدتا دشمن بدتره و جز آزار و اذیت وفتنه گری کار دیگه ای بلد نیست

به حضرت عباس کاربری دست سه نفره هی نپرسید چرا یجا کنکوری ای یجا متاهل یجا فلان اه شماره نداشتیم عامو اینم بزور پیدا کردیم