2777
2789
عنوان

ای وای بر من

71 بازدید | 8 پست

امروز تو پارک با خانواده ام نشسته بودم بعد از اون ور دیدم همکلاسییم (البته با هم صمیمی نیستیم ها در حد یه سلام و عیلک و کلا یه همکلاسی) بعد اومد سلام و اینا داد با هم حرف زدیم یکم بعدش که خواست بره من با دستم یجوری نشون دادن که برو بابا و اینا بعدش از اون ور مامانش دید این صحنه رو به چند نفر تو پارک هم یه چیزایی گفت که همه منو نگاه کردن الان میدونم میره به اون یکی بچه ها هم میگه حالم خیلی بد شد از دست خودم زیادم با کلاس صمیمی نیستم حالا بعد امتحانات قراره کل کلاس جنش بگیریم چجوری دیگه برم بین اون جمع مطمئنا میگه 

فقط اینو بدون که بعد چند سال اصلا یادت نمیاد و برات ذره ای ارزش نداره

«خدا زمین رو گرد آفریده تا به آدما بگه                             همون لحظه‌ای که فکر می‌کنی به آخر دنیا رسیدی، درست در       نقطه‌ی آغاز هستی.»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی فعلا الان آبروم رفته چیکار کنم

بیخیال باش اصلا انگار اتفاقی نیوفتاده کسیم چیزی گفت بگو نه همچین چیزی نشده

«خدا زمین رو گرد آفریده تا به آدما بگه                             همون لحظه‌ای که فکر می‌کنی به آخر دنیا رسیدی، درست در       نقطه‌ی آغاز هستی.»
اخه مطمئنا که جلو روم نمیگن تو جمع خودشون میگن بعد پشتم حرف در میارن

خب تو هم پیش بقیه باهاش حرف بزن تحویلش بگیر و باهاش شوخی کن تا بقیه ببینن دوسش داری

نمیتونم چون از اولش اجتماعی خوبی نبودم کلا این اخلاقم خیلی بده

میدونی علاوه بر اجتماعی باید یکمم سیاست داشته باشی برا آیندت نه فقط الانت

باید حتی اگه بدت میاد تظاهر کنی که خوبم باهاش هر چی تو دلته واسه خودت نگه دار

میدونی علاوه بر اجتماعی باید یکمم سیاست داشته باشی برا آیندت نه فقط الانت باید حتی اگه بدت میاد تظا ...

همین دیگه چون کنار خانواده ام بودم گفتم یه ریکشنی نشون بدم که مامانش دید