2777
عنوان

میترسم خیلی کمک

310 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها ۱۴ هفته ام‌ نینیم دختره .چند روزی هست که میخوام پهلو به پهلو بشم‌ یهو یه چیزی انگار از این ور شکمم میوفته اونور به نظرتون نینیه ؟خیلی نگرانم ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم من تجربه نذارم ولی جاریم میگفت میخواست پهلو به پهلو بشه بلند میشد و اونوری میشد چون بچه میچرخید به نظرم تو هم همینکار رو بکن چون خدایی نکرده ممکنه بند ناف دور گردنش بپیچه البته الان خیلی ریزه ولی چون میگی حسش میکنی که تمون میخوره پس بیشتر احتیاط کن احتمالا بیشتر کیسه ابته تا بچه

مال من اینجوری نشده که ازینور به اونور بیوفته یا من حس نکردم ولی نینیه فکر کنم

یه سوال راستی پهلو به پهلو میخوایم بشیم باید بشینیم بعد برگردیم به پهلوی مخالف؟ 

۱۴ هفته هنوز بچه خیلی گیچیکه.فقط احساسته که اینجوریه منم الان ۱۴ هفتمه و اینکارو میکنم چون زیر دلم سنگین شده احساس میکنم یه چیزی از اینور میفته اونور ولی بچه نیس مطمئنم

برا سالم و صالح بودن نی نی م یه صلوات میفرستین؟❤

اره عزیزم نگران نباش من ۱۲ هفته رفتم سونو بچه ۶ سانت بود الان فوقش ۸ سانت یا ۱۰ سانت شده باشه فک کنم هنوز کوچیکن و توی کیسه آبن محافظت میشن.

از هفته ۱۸ فک کنم تازه حرکاتشون رو متوجه میشیم.

حالا محض اطمینان اروم پهلو به پهلو شو عزیزم منم همینکارو میکنم از این به بعد😍

برا سالم و صالح بودن نی نی م یه صلوات میفرستین؟❤
بچه ها میخوام تبادل نظر بذارم چه جوری باید اینکارو انجام بدم

برو تبادل نظر بالای صفحرو بزن بعد بیا پایین صفحش موضوعتو انتخاب کن و داخل شو و تاپیک ایجاد کن فقط تیک نیمه خصوصیو نزن

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design