2777
2789
عنوان

نه به کودک همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 115 پست
گاهی اوقات جوابه گاهی اوقات نه  هیچ قاعده کلی وجود نداره

باور کنید هیچ موقع جواب نیست و استثنایی هم وجود نداره.

اون هایی هم که می‌بینید به ظاهر زندگی خوبی دارند یا باطنشون ناراحت کنندست یا واقعا شانس آوردن.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره  من تو دادگاه ی دختر دیدم ۱۹ ساله با مادرش بود .مادرش میگفت ۴ ساله ازدواج کرده

یا خدا منم ۱۷ سالمه تو مدرسه ما فقط رل دارن :///

قطعا توی شهر های کوچیک و روستا ها اینجوریه...🥲

خدایا کمک :)
میدونید چیه بیشتر خونواده ها بخاطر اینکه دخترشون دنبال دوپسر و اینا نرن اجبارا شوهر میدن، ولی همین پ ...

همین میشه که دختر کلاس دهمی با هم دستی دوست پسرش شوهرشو میکشه 

هم زندگی خودشونو خراب میکنن هم خون میکنن تو دل یه پدر و مادر که یه عمر با بدبختی بچه بزرگ کردن خواستن سر و سامونش بدن به جای فرستادن سر زندگی فرستاده شده سینه ی قبرستون 

الان طرف ۴۵ سالشه آنقدر بد بینه و توقعش بالاست هنوز شوهر نکرده بعد بچه اینقدر خودش بالا پایین نمیکنه ...

شما از پست هاتون مشخصه‌ چه طرز فکری دارید پس جای بحث نیست

در ضمن اون خانوم ۴۵ ساله ازدواج رو موفقیت و هنر نمیبینه و دنبال یکی میگرده که حداقل باعث پیشرفتش بشه که شما بهش میگید توقع و بحثی نیست 

امیدوارم افکار داعشیتون رو توی جامعه پخش نکنید چون به بچه هاتون منتقلش میکنید و اونا به بچه‌های ما

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

همه چیز به تربیت بستگی داره،  این نظر شخصیه منه.  وقتی با دخترت دوست باشی هیچ مشکلی براش پ ...

همه عین همه فکر نمیکنن

همه یک‌جور تربیت نشدن

هر چیزی که شما میپسندی قطعا وحتما درست نیس

هرکس باتوجه به شرایطش تصمیم میگیره

گرچه خودمم مخالفم کودک همسری هستم اما شرایط یکسان نیس برای همه 

موفقت؟؟؟؟  جسارتا ذهنتون بسته هست، موفقیت یعنی مریم میرزاخوانی.موفقیت یعنی دختران و پسران سرزمی ...

واقعا طرز فکرتون قابل ستایشه.

امروز که با اون آقا بحث کردم برای یک لحظه فکر کردم دیدگاه آقایون نسبت به ازدواج چقدر خجالت آوره اما وقتی تاپیک شمارو دیدم فهمیدم اشتباه کردم و آدم های درست و فهمیده هستند منتها کم پیدا میشن.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

شما از پست هاتون مشخصه‌ چه طرز فکری دارید پس جای بحث نیست در ضمن اون خانوم ۴۵ ساله ازدواج رو موفقیت ...

نه عزیزم آنقدر چرت و پرت از امسال شما شنیده فکر می‌کنه پسر شاه پریون باید بگیرتش وگرنه خیلی هم میخواد شوهر کنه فقطم به اینو اون حسودی میکنه

اصل رو رها میکنید می چسبید به حاشیه.  منظور این هست به فکر رشد فرعی باشید.  با فراگیری تحص ...

اصل همینه دیگه ولی این حرفا بیشتر اینکه مفید باشه اونایی رو ک ازدواج کردن دلسرد میکنه کسی که هدف اصلیش درس بوده مطمعنن ب فکر ازدواجم نبوده همه هم نمیخوان درس بخونن و برن سرکار  سرمون تو زندگی خودمون باشه بهتره نمیخواد دلسوزی بیجا کنین کسی ک خوشبخته سر زندگیشه درسشم دوست داشته باشه میخونه نخوادم نمیخونه  فضول نمیخواد ببخشید رک گفتم شما وقتتو بزار رو تحصیل خودت اگ دختری میرازاخانی شو اگ مردی هم پورفسور سمیعی 

کاربری دست دو نفر👧
نه عزیزم آنقدر چرت و پرت از امسال شما شنیده فکر می‌کنه پسر شاه پریون باید بگیرتش وگرنه خیلی هم میخوا ...

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

این بحث تو نی نی سایت یعنی آب در هاون کوبیدن،چون اکثریت اعضا از فرهنگ پایینی هستن که میشه از تاپیکهاشون فهمید که مثلا شوهرش کتک میزنه چه بدونم معتاده و ...

وقتی فرهنگ پایین باشه دختر رو فقط یه وسیله میدونن که باید شرش کم شه و تو سن کم هم شوهرش میدن تا به قول خودشون خطا نرن و دوست پسر نگیرن

یکسریا هم تبلیغ و عادی سازی هست چون حداقل یک مورد رو تو اطراف خودمون ببینیم