2777
2789
عنوان

نه به کودک همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 115 پست

کامنت های  خانم ها رو بخونید دیگه میرید همون سالی یه بار هم به خودتون زحمت اینجا اومدن نمیدید 

دیروز نبودید چه دفاعی میشد از صیغه 

ته تاپیک خودتون هم کاملا مشخصه میگن بهتره ۱۱ سالگی ازدواج کنیم‌تا ۱۴ سالگی  چون کمتر به گناه میفتیم 

ته تاپیکهای شرایط ندارید بچه نیارید هم  بچه ی زیاد نشانه ثروت و سلامت و شادی و سلامت روان خانواده اس 

این همه تاپیک هم که میزنن از شرایط بد زندگی با خانواده همسر تو یجا میگن  تاپیکهایی که از شرایط روحی  و مالی بد قصد خودکشی دارن و از بی توجهی و بی مسئوایتی والدین به هر خس   خاری پناه میبرن هم کار دشمنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان اونایی ک ۴۰ سالگی ازرواج میکنن مریم میرازاخانینن چ چرت

نه اونایی هستن که از 15سالگی با شوهرشون خو میگیرن

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

والا من نظر خودمو دادم نمیدونم به شما چه ربطی داره که هی مخالفت میکنید 

بچه ریخته تو این سایت 

نظر شما تا جایی بخودتون مربوطه که به جامعه آسیب نزنه

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

اتفاقا چند دقیقه پیش داشتم تو یه تاپیک دیگه با یک آقای معلوم الحالی بحث می کردم که به ازدواج عموی ۲۷ سالش با یک دختر ۱۱ ساله افتخار می کرد.

بماند که سرِ انتقاد من از کامنتش چه توهین هایی که به من و کاربران دیگه نکرد.

متأسفانه بعضی آدم ها با فرهنگ و تربیت غلط خانوادگیشون این طرز فکر ها تو ذهنشون حک شده و با هیچ حلالی پاک نمیشه.

فقط باید امیدوار به انقراض این ها باشیم.😑

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

ان اونایی ک ۴۰ سالگی ازرواج میکنن مریم میرازاخانینن چ چرت

اصل رو رها میکنید می چسبید به حاشیه.  منظور این هست به فکر رشد فرعی باشید.  با فراگیری تحصیلا،  موسیقی، هنر، زبان، کتاب و....   .  ازدواج هم زمان خودش. نه ۱۵ و ۱۷ ساله. 

بچه ریخته تو این سایت  نظر شما تا جایی بخودتون مربوطه که به جامعه آسیب نزنه

الان طرف ۴۵ سالشه آنقدر بد بینه و توقعش بالاست هنوز شوهر نکرده بعد بچه اینقدر خودش بالا پایین نمیکنه و شرایط رو نمیسنجه معطل حرف کنه که شوهر کنم یا نه؟

فقط پدر مادر نیستن وقتی دختر از ۱۴ ۱۳ سالگی دوس پسر داره وقتی خودش سرگوشش می‌جنبه چطور مهارش کنن ؟!! ...

همه چیز به تربیت بستگی داره،  این نظر شخصیه منه.  وقتی با دخترت دوست باشی هیچ مشکلی براش پیش نمیاد.  حاضرم دخترمو هزاران روانشناس ببرم اما عمرا بزارم زیر ۱۸ ازدواج کنه.  مطمئنن پشیمون خواهد شد