2777
2789

سلام

یکی از اقوامون رو میگم دستشو آتل گرفته خیلی درد داره

زنگ میزنه میگه هنوز نتونستم  غذا درست کنم بچم تو دستمه

یجورایی با زبون بی زبونی داشت میگفت بیا بچمو بگیر

منم اصلا به رو خودم نیوردم

عوضی موقع خوش گذرونی کسای دیگه رو دور خودش جمع میکرد حالا موقع درد و مریضی ما رو میخواد؟

یادمه یبار خواستن برن جایی که من دوست دارم با یکی از عزیز کرده هاش رفت منو نبرد حالا هم زنگ بزنه همون بیاد سراغش

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐

بله؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
خب همینطور بش بگو بگو با هرکی خوش بودی بگو الا بیاد تو ناخوشی هات کمکت باشع

الان چند ماهه اصلا خونشون نمیرم حالم از همچین آدمایی بهم میخوره 

کافیه من بگم بهشون بالا چشمت ابروهه سریع میزنش به سر و صدا

بعد اگه همونایی که واسش عزیزن انواع فوشارو بهشون بدن بازم واسش عزیزن و یکی یدونشن

نسبتش با شما چیه دقیقا؟

خیلی نزدیک ولی خواهر نیست

هیچی عشقم 😘

آها

فکر کردم میخوای بگی مقصر منم ن اون

خوب می‌کنی از اینطور ادما دوری من الکی اعصاب خوردی ایجاد نکنن برات

باورت میشه وقتی میریم خرید چیزی بگیریم مثلا لباسی یا هر چی

تن ما ببینه میگه وای چه زشت تن عزیز کرده هاش ببینه میگه خیلی خوشگله

خیلی نزدیک ولی خواهر نیست

بگو فلانی عزیزم فکر کنم اشتباه گرفتید تاجایی که میدونم با فلانی خیلی صمیمی هستید وتفریح میرید الانم زنگ بزنید به همون بیاد

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم