2777
2789
حالا منم خیلی پر تلاش تر بودم از بچهای فامیل و با خودم میگفتم من از اینا شرایطم بهتر میشه ولی به یه ...

من هرگز خودم رو با اونها مقایسه نمیکنم و برتر از اونها نمیدونم. 

اما خب هم عاشق رشته م هستم هم درس خوندن و خب بچه های فامیل هم استعداد هاشون با من متفقاوته نه من از اونها برترم نه اونها از من.

اگر هم خدایی نکرده به شغلی که مد نظرم هستش نرسم که احتمالش خیلی کمه من کلاس زبان میرم و هم میتونم تیچر بشم هم مترجم و اینکه ورزشکار هم هستم البته مبتدی.(نگید این خودشیفته س یا زیادی داره از خودش تعریف میکنه😅) 

بنظرم شما هم اگه تلاش کنید به رشته مورد علاقه تون میرسید حالا بچه های فامیلتون ی جور موفق شدن شما هم یجور موفق هستید یا میشید چون من اطلاعاتی درباره شما ندارم. 

بعد اینکه شما گفتید با دوست پسرهاشون ازدواج کردن خب شما هم قطعا کیس مناسب خودتون رو پیدا میکنید دیگه حالا یا دوست پسرتون یا هر شخص دیگه ای اصلا خودتون رو با اونها مقایسه نکنید اونها بالاتر از شما نیستن و همینطور شما از اونها. 

میتونم بپرسم چند سالتونه؟ 

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

من هرگز خودم رو با اونها مقایسه نمیکنم و برتر از اونها نمیدونم.  اما خب هم عاشق رشته م هستم هم ...

نه الان خداروشکر در این ضمینه ناامید نیست چون بحث حرف مردم و درس شد این تجربم بهتون گفتم.

الان خداروشکر دارم از یه راه دیگه برای رشته ام اقدام کنم و خداروشکر راضیم🤍

بله برای هر کسی یه شرایطی یه چیزی نوشته شده من اون زمان چون خودم بالا میدیدم یکم ناامید شدم ولی بنظرم برای هرکسی یه موقعیتی درسته و چه خوب که پلن زیاد داری و استعدادی که داری میشناسی

من ۲۳سالمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه الان خداروشکر در این ضمینه ناامید نیست چون بحث حرف مردم و درس شد این تجربم بهتون گفتم. الان خدار ...

چقدر خوب انشالله زودتر بهش میرسید😍

بله درست میگید اگه آدم خودشو خیلی بالا ببینه ی جا که شکست بخوره آسیب بدی میبینه. 

سنتون هم کمه و مثل من تایم زیادی دارین برای رسیدن به اهدافتون. 

موفق باشید💙

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻