2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هع اره کاش همون بچه ی پنج ساله ک نارتیش فق این بود ک مامانش اجازه بده دوتا بستنی توروز بخوره بودم/:

وای گفتی 

دغدغمون شهربازی رفتن بود بعدشم کلی خوشحال می شدیم

اون دفعه یکی از بچها رو دیدم اونقدر خوشحال بود که شهربازی رفته و بازی کرده به حالش و خوشحالیش غبطه خوردم.

هع کاش انق راحت خشحال میشدیم نارتیامونم کوچیک بود/:

🥲🥲

الانم زیاد نگران نباش دبیرستانت تموم میشه قبلا جوری میگفتن انگار دانشگاه خبریه فقط دغدغه ها بیشتر میشه🤦🏻‍♀️

اهمیت نده عزیزم منم این حرفا رو زیاد شنیدم هرچند در آخر رسته مورد علاقم نشد قبول بشم ولی الانم بیخی ...

همین کار رو میکنم و خداروشکر هم خانودم هوامو دارن و هم از بقیه بچه های فامیل درس خون ترم نمیدونم چرا حس کردم شما هم ناراحتیت از حرف مردمه برای همین اینهارو گفتم که بگم اهمین ندی💙🙂

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

آره خیلی  البته ب سن کوچیک بودم و ب تجربه و سختی درک زندگی خیلی جلوتر  از سنم بودم

آره واقعا درک زندگی خیلی مهمه

یکی ۱۶سالگی به این درک میرسه یکی ۳۰سالگی

همین کار رو میکنم و خداروشکر هم خانودم هوامو دارن و هم از بقیه بچه های فامیل درس خون ترم نمیدونم چرا ...

آره از حرف بقیه هم ناراحتم چون برای هرکاری باید به همه جواب پس بدم حتی خواهر و برادر خودم

باز خوبه مادرم پشتم هست

همین کار رو میکنم و خداروشکر هم خانودم هوامو دارن و هم از بقیه بچه های فامیل درس خون ترم نمیدونم چرا ...

حالا منم خیلی پر تلاش تر بودم از بچهای فامیل و با خودم میگفتم من از اینا شرایطم بهتر میشه ولی به یه جایی رسیدم دیدم به رشته مورد علاقم نرسیدم بعد همون بچها فامیل مهارت یاد گرفتن کار میکنن با دوست پسرشون هم ازدواج کردن.

در کل سعی کن درگیر مقایسه و خودبرتری به کسی نشی