2821
2789
عنوان

کاربر@srwm

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 64 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یچیزی بهتون بگم در مورد همین پیشگویی و ....فردی که این کارو انجام میده باید انرژی بسیار بالایی داشته باشه و سبک زندگیش با افراد عادی متفاوت باشه .در غیر این صورت نهایت بتونه ده نفر رو پاسخ بده نه بیشتر .چون فرکانسش پایین میاد و همه انرژیش برای سوالات بقیه خرج میشه ..بخاطر همین کسی که کارش درسته نمیگه من حس ششم یا .....

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               

[QUOTE=340994484]کدوم تاپیک ؟[/QUOTتاپیک دوستان دارم دیوونه میشم بیاین نظر بدین اولش ی حوریه ولی استارتر ترسیده بعد ایشون میاد میگه قرآن پلی کن تا آروم شی برو بخون 

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی