2821
2789

اووو من ب صورت نیمه فشرده میخونم ۱۲ سال طول میکشه مال تو عم دیگ انشاالله اون دنیا تموم میشه🤣🤣🤣

حالا جدا از شوخی ۱۳  ۱۴ سال

موفق باشی

۰دوتا کاربری دارم تقریبا اون یکی کاربریم‌ معروفه😏😎این کاربری زاپاسه....تا جای ممکن سعی میکنم مث اون یکی کاربری ک باهاش فعالم اونجوری رفتار نکنم شناسایی شه اون یکی کاربریم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگر بکوب بخونی وسطح زبانت ضعیف نباشه ۶ ماه

واا من از مبتدی تا مدرک نیمه فشرده ۱۲ سال طول کشید🤦‍♀️🤦‍♀️ ب اموزشگاه معتبری هن میفرتم

۰دوتا کاربری دارم تقریبا اون یکی کاربریم‌ معروفه😏😎این کاربری زاپاسه....تا جای ممکن سعی میکنم مث اون یکی کاربری ک باهاش فعالم اونجوری رفتار نکنم شناسایی شه اون یکی کاربریم
اووو من ب صورت نیمه فشرده میخونم ۱۲ سال طول میکشه مال تو عم دیگ انشاالله اون دنیا تموم میشه🤣🤣🤣 ح ...

یا خدا🫠

فرزند ایران و جان فدای میهن🦁☀️

اووو من ب صورت نیمه فشرده میخونم ۱۲ سال طول میکشه مال تو عم دیگ انشاالله اون دنیا تموم میشه🤣🤣🤣 ح ...

گلم اون آیلتس نیس اونی ک تو میخونی بصورت کانون زبان هس ومدرک تدریس بصورت مبتدی...۱۳ ۱۴ سالم نیس اونم بخوای  بخونی تو  توی ۶ الی ۷ سال تمومه.

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

واا من از مبتدی تا مدرک نیمه فشرده ۱۲ سال طول کشید🤦‍♀️🤦‍♀️ ب اموزشگاه معتبری هن میفرتم

گلم اون مدرک آیلتس نیس ..مدرک آیلتس برای مهاجرت به کشورای خارجی و ...استفاده میشه 

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

گلم اون آیلتس نیس اونی ک تو میخونی بصورت کانون زبان هس ومدرک تدریس بصورت مبتدی...۱۳ ۱۴ سالم نیس اونم ...

نه تو موسسه گلدیس تبریز میخونم

نه تو موسسه گلدیس تبریز میخونم

منم موسسه ایران خوندم..ازمدرک موسسه ایران معتبر تر نیس تو ایران...ایران تو ایران توشد😂

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز