2777
2789
عنوان

همگی بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 42 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من همونم چیشده!؟

عزیزم چقد ناراحت بودم برات چن روزه 

میخواستم اقدام کنم نی نی یار اطلاعات نداد گفت نمیتونیم اطلاعات کاربرامونو بدیم 

از طریق فتا چجوری باید اقدام کنم

به حضرت عباس کاربری دست سه نفره هی نپرسید چرا یجا کنکوری ای یجا متاهل یجا فلان اه شماره نداشتیم عامو اینم بزور پیدا کردیم  
دومی بود که تو اون تاپیک به همه توهین کرد

اولی هم برای خودشه با کاربری اولی به من توهین کرد فحاشی کرد

به حضرت عباس کاربری دست سه نفره هی نپرسید چرا یجا کنکوری ای یجا متاهل یجا فلان اه شماره نداشتیم عامو اینم بزور پیدا کردیم  
بخدا منم سر در نمیارم وگرنه پدرشو در میاوردم. اون هزارتا کاربری داره لعنتی

به پدر فوت شده منم فحش داد 

ببرم حضوری پلیس فتا رسیدگی میکنن؟

@niniyar_5  

@niniyar_3  

سلام خسته نباشید، ببیند یه کاربر پسر هست هربار با کاربری جدید میاد به همه فحش میده و شما تعلیقش میکنید همین امروز ظهر هم به نینی یار پنج فحاشی کرد، لطفا یه شماره ایی چیزی ازش بدید ما بتونیم شکایت کنیم این حقمونه چرا باید تو مجازی بهمون فحاشی و توهین کنند و هم ما و شما ساکت باشیم!؟ وقتی کاربر آقا میذارید بیاد انتظار هر چیزی هم باید داشته باشید تو این سایت...

یک عالمه کاربری داره ما تمام کاربری هاشو میدونیم نمونش: @ریلایف  

@جنگیر___یهودی_  

و بازم بقیه کاربری هاشو میدونیم خیلی ها میخوان ازش شکایت کنن، اسکرین شاتایی که ازش تو همین تاپیک گذاشتیم رو یه نگاه بندازید

@niniyar_5     @niniyar_3     سلام خسته نباشید، ببیند یه کاربر پسر هست ه ...

@تالاسوفیلیا  

@niniyar_5  

اینم یه کاربری دیگه‌ش همین امروز تعلیق شد. این عکس خودش بیانگر همه چیزه، بچه‌ی من مرده و این هربار میاد فحشش میده، خودتونو بذارید جای من میتونید ساکت بمونید خدایی!؟

@niniyar_3  

@niniyar_5     @niniyar_3     سلام خسته نباشید، ببیند یه کاربر پسر هست ه ...

سلام شماره نمیخواد شما میرید شکایت می کنین اسمهای کاربریش رو میگین بعد ما با فتا همکاری می کنیم

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar