2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت پریودی

176 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها من امروز صبح بی بی چک زدم یک هاله صورتی داشت و 3روز مونده به پریودم بعد یک ساعت پریودم شدم قبلش دکتر رفتم گفت به خاطر کیست بی بی چک مثبت نمی شه کس می دونه چرا اینطوری شدم تجربه اش دارین لطفاً راهنمای کنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلش 6روز بود مثبت شد 

خب همون روز پربود شدی دیگه ..میگن نزدیک باشه پریود بشی بی بی چک مثبت میشه ..منم چن بار اینطور شد .به دکتر زنان گفتم .برا همه اینطوریه ..

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

خب همون روز پربود شدی دیگه ..میگن نزدیک باشه پریود بشی بی بی چک مثبت میشه ..منم چن بار اینطور شد .به ...

مریض خاصی نیست طبیعی چون یکجا خواندم ممکنه دور از جون بیماری بدی باشه

مریض خاصی نیست طبیعی چون یکجا خواندم ممکنه دور از جون بیماری بدی باشه

فکر نکنم ..من که مشکلی نداشتم . ..ودیگه به یک بی بی چک اعتماد نکردم بعد از دو یا سه بار تکرار با فاصله ی چن روز اون وقت میشه اعتماد کرد 

فکر نکنم ..من که مشکلی نداشتم . ..ودیگه به یک بی بی چک اعتماد نکردم بعد از دو یا سه بار تکرار با فاص ...

من اعتماد ندارم چون پریودم نامنظم هست و همیشه منفی بود این بار اینطوری شده 

من اعتماد ندارم چون پریودم نامنظم هست و همیشه منفی بود این بار اینطوری شده 

خب من تا به حال چندین بار ایطور شده مثلا چن روز از موعد پریودی گذشته بود ی تست میزدم دوتا پررنگ میشد .بعد همون روز پریود.میشدم ..شاید بیشتر از پنج بار اینطور شده ...برا همین هم میگم باید چن بار بی بی زد تا مطمعن بشی بارداری 

خب من تا به حال چندین بار ایطور شده مثلا چن روز از موعد پریودی گذشته بود ی تست میزدم دوتا پررنگ میشد ...

بی بی چک خیلی مزخرف شده کلا به هیچ دردی نمی خوره من الان بچه نمی خوام تازه تو عقدم