2777
2789
عنوان

کنیز شدن تو‌خونه مادرشوهر

487 بازدید | 16 پست

عقدم تا میرفتم خونشون مستقیم باید میرفتم آشپزخونه کار میکردم تا موقع برگشتن

حالا یه مدتیه قهر کرده ام تا بدونن به عروس به چشم کنیز نگاه نکنن

حالا اصلا ازم سراغی نمیگیرن

من خیلی دلم میخاست اونجا برم ولی اونا به چشم کنیز نگام میکردند

حالا دلم گرفته ،تنهام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هوووووف واقعا چرا بعضیا شعور ندارن

با عروس باید مث مهمون رفتار کرد

دستمون نمک نداره بخدا

من ۴ ماه کلفتی مادرشوهرمو کردم عمل کرده بود نمیتونست از جاش بلند بشه ...حالش که خوب شد دعوا راه انداخت و گفت تو که اومده بودی مهمونی🤯😵مغزم سوت کشید

منم دست شوهرمو گرفتم از اون خونه اومدم بیرون😊

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺

چرا ایرانیا اینجورین مگه عروس حماله کار کنی عاشقتن کار نکنی خاری تو چشم رسم مزخرف حال بهم زن

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

منم خیلی کار می‌کردم و متوجه نبودم همه کارها رو دارم من انجام میدم

تا اینکه یکبار پام رفت تو گچ و دیدم سه تا خواهر شوهرم گوز پیچ شدن😅😂...عصبی بودن داد میزدن سر هم..رو کابینت پر ظزف کثیف..تو هال اسباب بازی اونجا بود فهمیدم من یه تنه جمع میکردم...اونموقع اگه خواهر شوهرم بلند شن منم کار میکنم به اندازه نه در حد مرگ.... به محض اینکه یکی بشینه منم میشینم

مهمون سرزده میومد من فورا پذیرایی میکردم..بعد از اون جریان میشینم...بعد نیم ساعت ۴۰ دقیقه هی به هم چشم و ابرو میان تا شاید یکیشون بره چایی دم کنه

کمک به اشپزی چای دادن ظرف شستن سفره چیدن سفره پاک کردن

خب نکن 

آشپزی خودشون کنم منو شوهرم 9شب میرم 

شام میخوریم جمع میکنیم میشوریم رفتیم سینی چایی یا بشقاب میوه باشه میشوریم 

دقیقا همون جور خونه مامانم هست

بد خونه مامانم شوهرم آشپزی می‌کنه کار می‌کنه من خونه مادر اون میکنم

زندگی جای قشنگی نیست 
اخه نمیشه که قطع رابطه کرد ولی کلا سواستفاده کلا میکنن

من شوهرم الان زنگ میزنه باهاشون حرف میزنه ولی من کلا کات کردم باهاشون و هیچ وقت هم پامو تو خونه شون نمیزارم

وقتی میری خیلی سنگین بشین و از جات تکون نخور 

فقط در حد گذاشتن و برداشتن چیزی  کمک کن همین نه بیشتر

بعدشم با نامزدت بیشتر بیرون وقت بگذرون 

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺