2777
2789
عنوان

خیلی لاغرم

256 بازدید | 15 پست

سلام ، من قدم 172وزنم 43,هر جا میرم اولین چیزی که میشنوم اینه که وااای چقدر لاغری، چکار کنم چاق شم، از غذا خوردن هم بدم میاد

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

اصلا اشتها ندارم

یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود               آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود                             وقتی که من عاشق شدم ، شیطان به نامم سجده کرد.                 آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من ۳۹ کیلو ام عاشق غذام هرچی میخورم بازی هیچی خیلی پیشرفت کنم میره ۴۰ که همونم انقدر بعدش حالم بد میشه مریض میشه دوباره برمیگرده

تروخدااا وقتی تاپیک میزنم یا سوال میپرسم فقط به لپ کلام دقت کنید نه اینکه چرا اینجاش کجه چرا اونجاش.... تروخدااا خیلی بدمممم میادددددددددددددددد
دکتر تغذیه تا بهت رژیم بده  من رفتم خیلی خوب شدم رژیمش هم چیز خیلی خاص و گرونی نداشت

رژیم بهم داده ولی زیاد چیز میز نوشته که من اینهمه نمیتونم بخورم

برو باشگاه و مکمل بخور پودر پروتئین. 

شیر پروتئین دار پودر سویا و..... 

بری دکترم اگه خیلی لاغر باشی همین میگه یا قرص و شربت اشتها آور بهت میده و ممکنه یهو خیلی چاق بشی

قرص اشتها اره عریزم خیلی لاغری با این اوصاف

همه جای بدنم استخوان زده بیرون

همونطور که از اسمم میبنید از ۴۵ رسیدم یه ۵۸😁و یک خرس گنده 

چقدر طول کشید عزیزم

چقدر طول کشید عزیزم

یهو که اضافه نکردم همه اینا رو 

ماه اول و دوم حدودا فکر کنم ۳ کیلو اضافه کردن با همون هم خیلی تغییر کردم صورتم

الان حدود ۲ سال و خورده ای میگذره 

روند دقیق یادم نیست

خدا جونم من خودم رو جمع و جور میکنم ولی حال دل داداشم رو خودت خوب کن❤️‍🩹

یهو که اضافه نکردم همه اینا رو  ماه اول و دوم حدودا فکر کنم ۳ کیلو اضافه کردن با همون هم خیلی ...

3 کیلو در ماه خیلی خوبه، من ده ساله رو این وزن استپ کردم 

3 کیلو در ماه خیلی خوبه، من ده ساله رو این وزن استپ کردم

ماه اول و دوم

اشتها داشته باشی و رژیم رو رعایت کنی خوب میشی مطمئن باش

من فکر میکردم استعداد چاقی ندارم. و خودم سعی می‌کردم پرخوری کنم چاق شم ولی دریغ از تغییر

خدا جونم من خودم رو جمع و جور میکنم ولی حال دل داداشم رو خودت خوب کن❤️‍🩹