2789

پنج قلو

کلثوم، اقدس، اصغر، اکبر، کبری 😂

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دوقلو ولی هنوز به دنیا نیومدن باردارم. نیل و نلین اگه نظرم عوض نشه البته.

چ قشنگ

معنیشون چیه

رد پای عشق را گرفتم و سر از آغوش تو در اوردم…🤍کاربری دست دو خواهر مجرد و متاهله
دوقلو ولی هنوز به دنیا نیومدن باردارم. نیل و نلین اگه نظرم عوض نشه البته.

ولی کاش از اسم نیل صرف نظر کنین:) 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
چرا؟؟

تلفظش یه جوریه

به قول یه کاربر میگفت انگار اون ل اخرش اصلا خونده نمیشه

باز نیلا بهتره

باز ببخشید توروخدا من مثل قاشق نشسته نظر دادم🤦🏻‍♀️💙

تلفظش یه جوریه به قول یه کاربر میگفت انگار اون ل اخرش اصلا خونده نمیشه باز نیلا بهتره باز ببخشید ...

راست میگه نیلا هم قشنگه

رد پای عشق را گرفتم و سر از آغوش تو در اوردم…🤍کاربری دست دو خواهر مجرد و متاهله
تلفظش یه جوریه به قول یه کاربر میگفت انگار اون ل اخرش اصلا خونده نمیشه باز نیلا بهتره باز ببخشید ...

آها دقت نکرده نبودم بهش....نه عزیزم این چه حرفیه....ممنون بابت نظرت.😘😘

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

آها دقت نکرده نبودم بهش....نه عزیزم این چه حرفیه....ممنون بابت نظرت.😘😘

قربونت عزیزم💙🥰