2777
2789
عنوان

مادرشوهرم تو خیابون فحشم داد

426 بازدید | 29 پست

مادرشوهر سابقم چون پسرشو انداختم زندان 

تو خیابون بهم وحشتناک ترین فحشارو داد 

خیلی معذرت میخوام بهم گفت ج.ن.د.ه طلاق گرفتی به کیا ....؟ میدم فلانت میکنن و پولتو از کی میگیری

میتونم ازش شکایت کنم؟ شاهد ندارم میتونم شاهد الکی جور کنم؟

مجازاتش چیه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه شد حتما بکن،نبخش

من رفتم جلو درشون سرصدا کردم چون به مادرم زنک زده بود بد و بیراه گفته بود بعد این فحشا رو بارم کرد جلو همه همسایه هاشونم طرف مادرشوهرمن همه رو خریده

شکایت کنی که جوابی نمیگیری اما خب حداقل میترسه برو کلانتری محلتون بگو دارم جدا میشم از ترسم نمیتونم برم بیرون مادر شوهرم میاد نزدیک خخونمون هرجا میرم تعقیبم میکنه و فحش های ناجور میده با صدای بلند و همه هم غریبه هستن من شاهدی ندارم اما حاضرم قسم بخورم آبرو برام نمونده من چیکار کنم اونجوری بگو بنویسن بعد ازشون راهنمایی بگیر

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

پدرشوهر داری؟ زنگ بزن بگو جمش کنه

پدرشوهرم از من خونیه شدید با اینکه مرد خوبیه زنگ زدم یه عالمه گریه کردم ولی گفت تو پسرمو انداختی زندان هرچی گفتم پسرت دست از سر من بر نمیداشت و بر نمیداره گفت نه من تورو دختر خودم دونستم نون و نمک بابات باهمو خوردیم