mmmmmmmmmmu مدیر استارتر عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 5905 عنوان حسس شیشم 52 بازدید | 13 پست کسی تجربه داشته؟واقعیت دارن؟ خسته و امیدوار 1403/03/10 | 11:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25348 من اعتقاد نداشتم ولی وقتی خصوصیات خودم و گفتن معتقد شدم حس یه نفررو میدونستم زمانی که گفتن اعتقاد پیدا کردم بین ف.ال و.. حس ششم رو اعتقاد دارم اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
silver_1485 عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 3126 من اعتقاد نداشتم ولی وقتی خصوصیات خودم و گفتن معتقد شدم حس یه نفررو میدونستم زمانی که گفتن اعتقاد پی ... کی بهت گفت؟! '-' !니 곁에 나는 살수있어
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25348 کی بهت گفت؟! خیلیا من تقریبا تاپیک های حس ششمی هستم نظر همرو درباره یه موضوع میپرسم اونی که بین همه مشترکه قبول میکنم اول خصوصیات خودمو میپرسم چندوقت پیش یکی حتی رنگ چهرمم درست گفت اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
silver_1485 عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 3126 خیلیا من تقریبا تاپیک های حس ششمی هستم نظر همرو درباره یه موضوع میپرسم اونی که بین همه ... آخه برای من گفتن ولی اونی که گفتن اصلا نشد '-' !니 곁에 나는 살수있어
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25348 آخه برای من گفتن ولی اونی که گفتن اصلا نشد از چندین نفر بپرس دقیقا همونم بپرس اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
silver_1485 عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 3126 از چندین نفر بپرس دقیقا همونم بپرس پرسیدم ولی هر کدوم یه چی میگن واسه همون گفتم ببینم کی بهت دقیق گفته از اون بپرسم . '-' !니 곁에 나는 살수있어
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25348 پرسیدم ولی هر کدوم یه چی میگن واسه همون گفتم ببینم کی بهت دقیق گفته از اون بپرسم . هرجا دیدم خوبه تگت میکنم🌹 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mmmmmmmmmmu مدیر استارتر عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 5905 هرجا دیدم خوبه تگت میکنم🌹 میشه لطفا منم ... خسته و امیدوار
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25348 میشه لطفا منم ... چشم اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mmmmmmmmmmu مدیر استارتر عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 5905 چشم خیلی طول میکشه تا کسی از این تاپیک بزنه؟من خیلی لازم داشتم الان دلم میخوا فقط گریه کنم خسته و امیدوار
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25348 خیلی طول میکشه تا کسی از این تاپیک بزنه؟من خیلی لازم داشتم الان دلم میخوا فقط گریه کنم حس ۶ بیشتر عصرا هستن میخوای خودتون بزنین منم بعد ۱۸ میزنم اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته