2777
2789

هزار و یک دلیل ،تو جامعه جا افتاده بزرگ بشی سریع ازدواج کنی و چند تا بچه بیارید وگرنه چیزی کم داری،اگر بچه نیارن احساس کمبود دارن چون خانواده جامعه یادمون نداده خودمون و دوست داشته باشیم،بدون همسر بدون بچه هم زندگی زیباست،یه سری ها هم هند دیگه ای جز زایش ندارن اینا همونا هستن مدام به بقیه القا میکنن بچه بیار یا به اشخاصی که بچه ندارن فخر فروشی و زخم زبون می زنن،یه دلیلش بخاطر مسایل کشوری هست که چند سال دیگه نسل جوان کم میشه و ...بازوان این افراد هم آموزش دیدن تو تلوزیون،برنامه های اجتماعی ،فضای مجازی،بهداشت ،روضه ها،تبلیغ فرزند اوری کنن و یه سری چرندیات یاد مردم بدنن مثلا شانزده تا بچه بیار خودشون خودشون بزرگ میکنن تو فقط پاهاتو بینداز رو هم ،خداروزی رسونه مگه تا حالا درموندید، بچه خواهر برادر میخواد ،خودت میری خانه سالمندان یکی نیست بگه کسانی که رفتن سالمندان همه فرزند داشتن ،و .....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره والا  امید وارم تا شعور کافی به دست نیاورده بچه نیاری

الان منظورت اون خانم بود یا من؟

گفتم ک قصد جسارت نداشتم منظورم هم همه نبود بخش اعظمی از جامعه ک بچه رو ابزار خودشون میبینن

در ضمن من اگر ازدواج کردم اول سعی میکنم شرایطم اوکی باشه بعد بچه دار شم

بچه ای ک توی فقر

یا خانواده سختگیر و یا پدر و مادری ک در حال جدل هستن  هرکدوم بفکر خودشه قطعا در اینده از مشکلات زیادی برخوردار میشه

الان منظورت اون خانم بود یا من؟ گفتم ک قصد جسارت نداشتم منظورم هم همه نبود بخش اعظمی از جامعه ک بچه ...

دقیقا شما نوشتی بیشعورن الان من باردارم شرایط من می‌دونی یا از من بیشعوری دیدی 

امید وارم تا زمانی که شعور کافی برای صحبت کردن یا جمع بستن پیدا نکردی بچه دار نشی که شخصی با افکار خودت به وجود نیاری

زندگی جای قشنگی نیست 
دقیقا شما نوشتی بیشعورن الان من باردارم شرایط من می‌دونی یا از من بیشعوری دیدی  امید وارم تا ز ...

طلبکار هستیا من اسم شما رو اوردم گفتم شما

ک اینجوری حرف میزنی

عجب بابا عجب کاش قبلش چند کلاس میرفتین ک جنبه فضای مجازی داشته باشین هروقت من اسم شما رو اوردم گفتم کاربر فلان بیا و بگو 

در ضمن من تورو نمیشناسم خود درگیری داریا

خدا شفات بده

طلبکار هستیا من اسم شما رو اوردم گفتم شما ک اینجوری حرف میزنی عجب بابا عجب کاش قبلش چند کلاس میرفت ...

اصلا این سایت واس تو امسال تو نیست  

جایی باش که جایگاهت باش با شخصیت 

زندگی جای قشنگی نیست