zariizzm مدیر استارتر عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 1068 عنوان حس ششمی نیست؟ 47 بازدید | 7 پست ی سوال دارمم🤌🏼🥲 و از من ، منی ماند که دیگر شوقِ چیزی ندارد.. 1403/03/10 | 08:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 بگو حس ششمی؟عزیزم درسم چطور میشه؟؟چه رشته ای میارم؟دوسم داره؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
zariizzm مدیر استارتر عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 1068 بگو اونی ک دوسش دارم حسی بهم داره؟بهم فکر میکنه و بنظرت امروز ک از پیشم رد شد تو خیابون منو دید؟هر حسی داشتی بگو لطفا🥲💔 و از من ، منی ماند که دیگر شوقِ چیزی ندارد..
samera77 عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 7115 اونی ک دوسش دارم حسی بهم داره؟بهم فکر میکنه و بنظرت امروز ک از پیشم رد شد تو خیابون منو دید؟ هر حسی ... نه حسی بهت نداره هنوز من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25433 نه حسی بهت نداره هنوز منم بگو لطفااااا اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
یونسیه عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 3700 نه حسی بهت نداره هنوز عزیزم منم میگی حسش بهم چیه ؟ کی میبینمش بزرگ شدیم وآرزوهایمان در کودکی جا مانده💔☘️