[QUOTE=340969165]اره ازاون بابت مشکلی نیس ولی خب نمیاد بیرون که ..حالا رفتم گفتم شاید پشیمون بشه .کدوم حمایت خانواده پس خوبه خونه به اسمته ،خوب شکایتشو کن قانون بزارش بیرون
[QUOTE=340969165]اره ازاون بابت مشکلی نیس ولی خب نمیاد بیرون که ..حالا رفتم گفتم شاید پشیمون بشه .کد ...
خیلی طول میکشه هزینه شکایتشم بالاس ولی دیگه گفتم این دوروز استراحت کنم اعصابم خیلی خرابه شنبه برم دنبالش ..بدبختی دارم ازتون طرف میخام جهیزیموببرم باید شاهد ببرم جزخانوادم منم کسی ندارم که بیان یعنی جهیزیه بردن من کسی جزخانوادم نبود براهمین نمیتونم شکایت کنم یعنی وسیله هام پذ
شاید این حرف درست نباشه ولی خانمهایی که کتک میخورن یه جورایی عادت میکنن به این زندگی ولی من واقعا جون کتک زدناشوندارم میگم نزن میگه توجیغ میزنی میزنمت انگار عقدشوسرمن خالی میکنه بعد میاد میگه ببخشید تقضیرخودته ..اونروز که رفتم دم درگقت توزبون کتک حالیت میشه بیشرف فقط من به حرفش نباشم میخاد بزنه دلیل اینکه دعوامون نشده زیاد این چندوقت چون من همش ازدستش فرارمیکزد پیشش نبودم شیاتواتاق باپسرم میخوابیدم روزم خودموسرگرم کارخونه میکردم تامیومدم پیشش یامیگفت یه بچه دیگه بیاریادعوادرست میکرد اصلا مریض بود