2777
2789
پوستتون جمع نشد صورتتون لاغر نشد تو۴۰روز۲۰کیلو لاغرکردین

نه اصلا چون با ورزش شدید بود بعد من مدل چاقیم جوری نبود قلمبه سلمبه های گنده باشه کلا درشت شده بودم با اون حال بازم شکم نداشتم مشکل اصلیم همیشه پایین تنه مه😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تسا گذشته  برام فراموش شدنی نیست حتی اگه تو امضام نباشه...

مونا هرچی بیشتر بهش فکر کنی بیشتر اسیرت میکنه حال از دستت میره از الان لذت ببر یه پسر خوب سلامتی خودت و قدرت خندیدن 

گل در بر و می در کف و معشوق به کام است 💝سلطان جهانم به چنین روز غلام است  
تو پیازی 😂مشخصه ادم ساده ای نیستی طول میکشه شناختت اغلب اطرافیانم درست نمیشناسندت 

واااي تسااا عاشق اين روانشناسيت شدم😅😂😂👍🏻

بابا اين پياز داستان داره تو يه تاپيكي بودم قرار شد امضامو عوض كنم پياز شم😅😅 منم عوض كردم..

اتفاقا دختر صاف و ساده ايم بيچاره جونم😅😅😂

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
مونا هرچی بیشتر بهش فکر کنی بیشتر اسیرت میکنه حال از دستت میره از الان لذت ببر یه پسر خوب سلامت ...

تسا من کلا پر از نگرانی ام حساس ام وسواس دارم یا تو گذشته ام یا نگران آینده...نگران پسرم.کلا دلم میخواد بزنم خودمو شتک شم😂😐

تسا من کلا پر از نگرانی ام حساس ام وسواس دارم یا تو گذشته ام یا نگران آینده...نگران پسرم.کلا دلم میخ ...

😂😂😂😂😅 ميرفتي ورزش رزمي خيلي ميتونه كمكت كنه تو شتك كردن خودت😅

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
واااي تسااا عاشق اين روانشناسيت شدم😅😂😂👍🏻 بابا اين پياز داستان داره تو يه تاپيكي بودم قرار ش ...

فکر کردم مثل بقیه امضات حرفیه که میخواهی بزنی 😂😂

فکر کردم مثل بقیه امضات حرفیه که میخواهی بزنی 😂😂

نه بابا از اوناش نيستم حرفامو با مفهوم برسونم، رك و راست ميگم نظرمو..

من اذر ماهي ام، ايده و نظراتمو مث تيركمون ازاد ميكنم🏹🏹🏹🏹😅

تسا من کلا پر از نگرانی ام حساس ام وسواس دارم یا تو گذشته ام یا نگران آینده...نگران پسرم.کلا دلم میخ ...

خودت رو اذیت نکن مونا مشخصه ایده ال گرایی اما این گاهی سخته من ادم راحتیم گذشته رو گذاشتم تو چمدون 

اینده هم میاد حال اگر حال جسمیم خوب باشه خوبه 😂

خودت رو اذیت نکن مونا مشخصه ایده ال گرایی اما این گاهی سخته من ادم راحتیم گذشته رو گذاشتم تو&nb ...

چقد شما خوب صحبت ميكني😎😍

خودت رو اذیت نکن مونا مشخصه ایده ال گرایی اما این گاهی سخته من ادم راحتیم گذشته رو گذاشتم تو&nb ...

تسا روانشناسی خوندی؟آره من به معنای واقعی کلمه ایده آل گرام همینه که اذیتم میکنه همیشه اما بازم از عهده خودم برنمیام که حساسیتامو کم کنم

يادمه تو خط فلسفه بودي...

من دوران دبيرستان سر كلاس فلسفه ميخ استادمون ميشدم، حتي يه موقع هايي سر كلاس اشكم در ميومد به خاطر يه سري مسائل فلسفي..

عاقا زد و ما كنكور قبول شديم اونم چييي، غيرانتفاهي، فلسفه

ولي بابام نذاشت برم😭😭😭😭😭😭