2777
2789
من مدالام شده اسباب بازی پسرم😐نمیدونم کجا انداخته حتی😕😑لوح هامم برادرم بچه بود اسم من و خط زده بو ...

😂😂😂😂😂😂

نه بابا من تا همين دو سال پيش كه ازدواج كنم به احترامي بهشون ميذاشتم😅

شوهر اومد اونارو اصلا نميدونم مامانم كجا گذاشته.. پرت كرده انباري فك كنم😂😅

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
حتما خانمی مونای ورزشکار من عاشق شنام بدون اب نمیتوانم دوام بیارم 😂منتها سخته بدن واقعا گرسنه میشه& ...

الان له ام از درد و گشنگی😢ولی مجبورممممم😕😕😕😕😑😑😑😑😑😑خوش هیکلی دردسر داره.لعنتی نمیدونم کی یهو وزن اضافه کردم اصلا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یبار ال کارتنین خوردم یه کیلو اضافه کردم دیگه اسمشم نمیارم😂

جدااا.. بابا خيلي خوب بود من استفاده ميكردم با اينكه اصلا ادمي نيستم كه عرق كنم اونو ميخوردم عرقم در ميومد

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
الان له ام از درد و گشنگی😢ولی مجبورممممم😕😕😕😕😑😑😑😑😑😑خوش هیکلی دردسر داره.لعنتی نمیدونم کی ی ...

چقد اضافه داري؟؟

اینجوری بدنت مقاومت میکنه وزن کم نمیکنی میوه حتما بخور دختر شیر بخور مجبور نیستی تو یه هفته خودتو بک ...

بعد زایمان با همین رژیم و ورزش خیلی سخت تو چهل روز بیست کیلو کم کردم.البته یک سال و نیم بعد زایمان خخخخخخ چون تاقبلش اصلا نمیرسیدم تو فکر رژیم باشم...6 کیلو باید کم کنم عجله ام دارم😂😐

بعد زایمان با همین رژیم و ورزش خیلی سخت تو چهل روز بیست کیلو کم کردم.البته یک سال و نیم بعد زایمان خ ...

٢٠ كيلو تو چهل روز😟😳😳😳😳😳😳😳😲😲😲😫

يا خدا

جدااا.. بابا خيلي خوب بود من استفاده ميكردم با اينكه اصلا ادمي نيستم كه عرق كنم اونو ميخوردم عرقم در ...

من خودم خیس عرق میشم با ورزش لباسام خیس خیس میشه .تجربه بدی دارم از ال کارتنین حاضر نیستم امتحان کنم باز😕

شیش کیلو اصافه دارم

بعد زایمان با همین رژیم و ورزش خیلی سخت تو چهل روز بیست کیلو کم کردم.البته یک سال و نیم بعد زایمان خ ...

مونا امضات رو میخواندم ،به نظرم دغدغه بزرگیه فکر گذشته ها رهاشون کن توی حال زندگی کن عزیزم 

گل در بر و می در کف و معشوق به کام است 💝سلطان جهانم به چنین روز غلام است  
من خودم خیس عرق میشم با ورزش لباسام خیس خیس میشه .تجربه بدی دارم از ال کارتنین حاضر نیستم امتحان کنم ...

امتحان نكنننن😅😅 

٦ كيلو كه چيزي نيست در مقابل ٢٠ كيلو كه كم كردي😎

دقت كرديد استارتر تاپيك زد ببينه كيا بيدارن خيالش راحت شد رفت خوابيد😅😅😅😅😅😅😂😂🤣

امتحان نكنننن😅😅  ٦ كيلو كه چيزي نيست در مقابل ٢٠ كيلو كه كم كردي😎

تو پیازی 😂مشخصه ادم ساده ای نیستی طول میکشه شناختت اغلب اطرافیانم درست نمیشناسندت 

گل در بر و می در کف و معشوق به کام است 💝سلطان جهانم به چنین روز غلام است