2777
2789
عنوان

بنظرتون آه مظلوم میگیره ؟

258 بازدید | 15 پست

تا آخرعمرم نمیبخشمش کسی که اینهمه باهاش خوب بودم و چقدر کمکش کردم و خودمو براش فرش زمین کردم ؛ آخرش بهم خیانت کرد و منم ولش کردم ؛ یکساله درگیرم ؛ میخوام حتی شده یه خبر ازخودش یا خانوادش که اینهمه بهم بدی کردن بشنوم که آهم گرفته باشه اونارو دلم خنک بشه ؛ خیلی درحقم بدی شد خدایا خودت شاهد بودی ؛ 

تو ایران و فلسطین که هنوز نگرفته...

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😂😂😂

خنده دار بود ؟

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  

آه مظلوم 

سوال دارم دوست عزیز

اینکه دوست شما با کسی بوده خیانت نبوده .چون ازدواج یا نامزد نبودید .

و اینکه شما ترکش کردید و در حقیقت مسیرتون از هم جدا کردید.

اسیب عاطفی شدیدی به شما وارد اومده ربطی به دوست های ما ندارند.مسیرشون جدا شده و به معنی ظلم نیست ..

و اینکه ارزو دارید خبر بدی بشنوید بیشترین اسیب را به خود شما برمیگردونه تا ایشون .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

جوابت قشنگ بود به بطن جوابت کاری ندارم اینکه غ مستقیم گفتی آه مظلوم نمیگیره خندم گرفت ذهن خلاقی داری ...

اخه واقعا اه مظلوم نمیگیره

اگه گرفته بود الان وضع دنیا این نبود

اخه واقعا اه مظلوم نمیگیره اگه گرفته بود الان وضع دنیا این نبود

ولی میگیره صبور باشی میبینی چجوری تقاص کارشونو میبینن مگر اینکه نفرین به ناحق باشه کلا بسپاری به خدا بهتر ج میده تا خود آدم نفرین کنه

اخه واقعا اه مظلوم نمیگیره اگه گرفته بود الان وضع دنیا این نبود

اگر قرار بود بااون سرعت واونطور که ما تصور می‌کنیم نفرین وآه اثرگذار باشه که حقیقتا تمام دنیا باید بعداز کربلا تموم میشد

ولی میگیره صبور باشی میبینی چجوری تقاص کارشونو میبینن مگر اینکه نفرین به ناحق باشه کلا بسپاری به خدا ...

اونکه قطعا خدا هیچ خوبی و بدی رو بی جواب نمیذاره

اگر قرار بود بااون سرعت واونطور که ما تصور می‌کنیم نفرین وآه اثرگذار باشه که حقیقتا تمام دنیا باید ب ...

انشاالله خدا هرکسیو به سزای عملش میرسونه

اگر قرار بود بااون سرعت واونطور که ما تصور می‌کنیم نفرین وآه اثرگذار باشه که حقیقتا تمام دنیا باید ب ...

خب اتفاقا ی حدیث هست که میخواسته بشه یسری اتفاقات اخرالزمانی داشته می افتاده مردم اومدن پیش امام سجاد و ازش خواستن نماز بخونه و دعا کنه ک دیگه نشده

یک عدد چپی 

آه مظلوم  سوال دارم دوست عزیز اینکه دوست شما با کسی بوده خیانت نبوده .چون ازدواج یا نامزد نبو ...

نخیر همسرم بوده ؛ قبل اینکه نصیحت روانشناسی کنی ؛ اول بپرس طرف چکارت میشه چه نسبتی باهات داره 

حالا فهمیدی؟