2777
2789
عنوان

فضای دوم گوشی

479 بازدید | 36 پست

بچها اگر بفهمیم کسی گوشیش فضای دوم داره کجای گوشیش باید بگردیم چند روزه فهمیدم گوشیش فضای دوم داره ولی هرچی میگردم پیدا نمیکنم امروز شکم ب یقین تبدیل شد یواشکی رفتم پیشش جوری از صفحه گوشیش خارج شد انگار جن دیده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فضای دوم رمز داره وقتی رمزشو بلد نیستی چجوری میخوای اون ورو پیدا کنی،اگه گوشیش شیائومیه برو تو تنظیمات بنویس صفحه دوم میاد بالا بری توش میبینی صفحه دوم داره یا نه ولی نمیتونی واردش بشی چون رمز داره ،اکه هم گوشیش یه چی دیگس برنامه ای مثل ماشین حسابه اون صفحه دومشه

فضای دوم رمز داره وقتی رمزشو بلد نیستی چجوری میخوای اون ورو پیدا کنی،اگه گوشیش شیائومیه برو تو تنظیم ...

یه ماشی حساب بیشتر نداره ک اونم مال خود گوشیه یعنی با ماشین حساب گوشیم میشه اینکار کرد؟و اینکه اثر انگشت گوشیش دارم

اوه اوه. منکه ندارم که مراقبش باشم خداروشکر 😁ولی میدونم باید بری کجای گوشی

ببین گوشیای جدید یه قسمتی دارن که میشه مخفی کنی برنامه ها رو 

حالا برنامه میاد یه فضایی رو خودش پنهان میکنه بعد تو تنظیمات گوشی قسمت برنامه ها هم خود اون برنامه که فایل و اینا مخفی میکنه رو مخفی میکنن.

اگه بری تو تنظیمات بنویسی مخی بزنی جستجو میاد.

بعد برو تو برنامه های مخفی شده و برنامه هایی ک نصب کرده چ مخفی چ نهان همه میان اونجا ببین اگه نیست دیگه نمیدونم فضای دوم جای دیگه

فقط با نصب اپلیکیشن دیدم ک بشه فضای دوم داشت