2777
2789

سلام توی تاپیک قبلیم توضیح دادم که چون من قبلا زایمان کردم مریض شدم بچم مریض شد یکبار مادرشوهرم زنگم نزد احوالمو بگیره منم اینبار که اون عمل جراحی کرد رپز بعد عمل رفتم دیدنش بعدش ک اومدم خونه دیگه زنگش نزدم و از همسرم احوالشو میپرسیدم فردا میخوام بعد یک ماه برم خونش و ببینمش احتمال زیاد توقع میکنه که چرا زنگش نزدم شایدم کم محلیم بکنه نمیدونم فردا چی جواب بدم و چجور رفتار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جای شما بودم به خوده خدا قسم رک میگفتم تلافی کردم

منم وقتی باردار بودم کرونا گرفتم مادرشوهرم یه زنگ‌نزد حالمو بپرسه یه ویارونه برام نیاورد زایمان کردم بیمارستان نیومد الان پاشو عمل کرده نه رفتم بیمارستان نه زنگ زدم نه میرم خونشون شوهرمم میدونه و حق رو به من میده

من مادرشوهرمینا کرونا گرفتن هر روز صبح ماسک میزدم سوپ میپختم براش میبردم خونشو تمیز و ضدعفونی میکردم هر روز آبمیوه بزرگ و کمپوت براش میبردم صبح میرفتم نون تازه براش میگرفتم خیلی کارا براش کردم که بچه هاش براش نکردن بعد از چند ماه من مریض شدم شوهرم رفته بود خونشون بهشون گفته بود زهرا مریض شده بخدا یه زنگ نزدن حالمو بپرسن تا یک ماه حالم خراب بود اصلا یه سر بهم نزدن ببینن زندم یا مردم بعد از یک ماه نذری داشت زنگ زده بود به جاریم گفته بود با زهرا بیایین یکم خونه رو جمع و جور کنین جاریمم زنگ زد که بریم کمک مادرشوهرمون منم بغضم ترکید گفتم یک ماه حالم خراب بود اصلا یکی سراغی از من نگرفت بعد جاریم گفت خدا شاهده من خبر نداشتم گفتم از تو گله ندارم از مادرشوهر گله دارم گفت شاید حبر نداشته گفتم چرا شوهرم بهشون گفته بود... خلاصه جاریم بهش گفته بود زهرا گله کرده و اینا.. بعد همچین خودشو زده بود به اون راه که من اصلا خبرررر نداشتم 😐

با هر کی باید مث خودش رفتار کرد من مادرشوهرم با جاریم خیلی رفت و آمد داره هر روز صبح که پا میشه میره خونه جاریم هر روز بهش سر میزنه با اینکه خونه ی جاریم طبقه ی چهارمه این همه پله رو میره بالا ولی شاید سه ماه یه بار چی بشهههه بیاد خونه ی من