2777
2789
عنوان

سقط جنین...

100 بازدید | 6 پست

خانومایی عزیز و بزرگوار عزیز نی نی سایتی 

یه چیزی میخام بگم لطفا اعتراض هامون با احترام باشه تا دعوا بحثی تو تاپیک نباشه و نترکه 

....خانوما من بشدت مخالف سقط هستم ک گناه بزرگ کبیره ای هست...ولی خیلی از دخترای کم سن که مورد تجاوز قرار میگیرن یا با رضایت شخصی رابطه برقرار میکنن و باردار میشن یا اونایکه بیماری مقاربتی یا همسرشون معتاده مریضه افسردست ...آیا قبل تشکیل قلب جنین اجازه سقط ندارن؟؟؟۹۹درصد اونایکه اینجا اسم دکتر ،شیاف میپرسن این موردا هستن و ناچارن .چرا دلشون میکشنید؟ازعصری فکرم مشغول اون تاپیکه عاجزانه کمک خاست ولی توهین کردین گزارش زدین...من و شماها ک تشکیل زندگی دادیم ب هر حال نوعی روزیمون میرسه یه لقمه نونی داریم قطعا میگیم کاریه ک شده بزار بدنیا بیاد خدابزرگه ،اکثرا میگیم یا نه؟پس قبول کنیم خیلیا نا مشروع هستن بهشون کمک کنیم حتی در حد روحیه دادن...الان اون دختر خودکشی کنه حق الناس کردین لطفا بیشتر دقت کنیم هر کلمه شما تو افکار کسی تاثیر داره 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ما که خدا نیستیم،گل بی عیب خداست، هر کی هر نظر و اعتقادی داره برای خودش محترمه، ولی اگر نمیتونیم یا نمی‌خواهیم به کسی کمکی کنیم حداقل دلشو نشکنیم، یه وقت هایی شده من تاپیک هایی خوندم ولی ترجیح دادم چیزی نگم اومدم بیرون یا خیلی مودبانه و دوستانه نظر بدیم، همه میدونن گناه کار بدیه، کلی ضرر داره و ....، ولی ما در شرایط اون طرف نیستیم که، انشاالله خدا به هر کی آرزو داره بده و هر کی هر مشکلی داره حل کنه

خانوم بزرگوار این آمار و ارقام ت رو از کجا درمیاری؟  چجوری میگی  99درصد دخترها مورد تجاوز قرار میگیرن؟؟؟؟؟  خب میگفتی صددرصد!!!!  خدا رو شکر ایران کشور حلال زاده هاس اما شما میگی اکثرا نامشروع ن....  

خودش هم این میدونه  بعضیا هی میان این حرف براش تکرار میکنن

بله شماراست میگین ولی مسخره کردن کسی که به تون شبشم محتاجه هم گناهه مگه نه؟؟؟؟

شما به خواست خودتون خواستید کمک کنید امیدوارم کردید ولی اخه چرا دل شکستنم خیلی گناهه😔😔😕 

اگه امضامو خوندی میشه برام دعا کنید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭😭