2789
شما همسر جان رو بیارید تو نی نی سایت و کاریتون نباشه دیگه 

شما بیا منو راهنمایی کن خواهر چطوری یه کاری کنم با اینکه یه قسمت پول خونه مال من بود و قول هم داد حالا الکی وعده داده بهم و بنامم هیچی نزده و همه شش دنگ بنام رو بنام خودش زده ، چکار کنم ؟  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شما بیا منو راهنمایی کن خواهر چطوری یه کاری کنم با اینکه یه قسمت پول خونه مال من بود و قول هم داد حا ...

عزیزم گفتم بهتون به زور نمیشه واقعا فقط باعث دلخوری تو زندگی میشه مرد باید خودش بخواد بده من شوهرم خودش به میل خودش داد که خدای نکرده تنها شدم کسی حتی بچه هام بهم زور نگند

هدف نهایی زن از ازدواج هم همینه غارت مرد و خاندان مرد

اقایون مثل انسان زندگی کنن مشکلی پیش نمیاد

Saylent  قبلی🍀🍀🍀   خدایا تو با من باش❤ بگذار عالمی از من جدا گردد     چو یک دم با تو بنشینم   دل از هر غم جدا گردد
عزیزم گفتم بهتون به زور نمیشه واقعا فقط باعث دلخوری تو زندگی میشه مرد باید خودش بخواد بده من شوهرم خ ...

خو حتما باب دلش بودی که داده بهتون ، خو چه جوری بودی ؟ از من بچه میخواد   من نمیخوام و نمیتونم هم بیارم . میدونمم الکی میگه من برم بزام که اون میخواد خونه بنامم کنه  

مردهای مثل تورو باید خاندانشونو و ایل و تبارشونو غارت کرد و دود و مانشونو به باد داد  تا نیان اینجا قاطی خانمهاغیب زنشونو کنن

Saylent  قبلی🍀🍀🍀   خدایا تو با من باش❤ بگذار عالمی از من جدا گردد     چو یک دم با تو بنشینم   دل از هر غم جدا گردد
بعد دوست دارید هم مهریه بگیرید هم خانه بنامتون زده بشه هم ماشین!! آنهم مهریه نه دوازده تا بلکه سیصد ...

من هفته پیش عقد کردم با 14 سکه. رو حرف خودم ایستادم و تونستم خانواده عروس رو راضی کنم. بدبخت پسرایی که زیر بار مهریه سنگین میرن، خدا بهشون صبر بده

این رسم مهریه باید کلا برداشته بشه. الان فساد و بی بند و باری که داخل جامعه زیاد شده به خاطر همین مهریه سنگینه. رو تصمیم خودت ایستادگی کن و نزار این چرخه معیوب مهریه سنگین تو رو نابود کنه