2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مهریه حق زن هست دیگه.البته اگه باهامون رفتار مناسبی شوهرمون نداشته باشه قطعا این کار را میکنیم.دیگه توقع نداشته باشید مطیع و بله قربانگو و آشپز و حمال باشیم و از حقمونم بگذریم.

ما اگر احتراممون و آزادیمون حفظ بشه و حق و حقوقمون رعایت بشه مهریه که هیچی از جونمونم میگذریم برای شوهرمون.ولی خب چه کنیم که شما مردا فقط بلدید دستور بدید و صداتون را ببرید بالا

ببین  زنها بعد اینکه خونه ماشین مهریه رو میگیرین چشمشون دنبال خونه پدرشوهرم هست میگن راه داشت اونم میگرفتیم

Saylent  قبلی🍀🍀🍀   خدایا تو با من باش❤ بگذار عالمی از من جدا گردد     چو یک دم با تو بنشینم   دل از هر غم جدا گردد
آخه زنم طمع کردهه

طمع به چی😐 یعنی هنوز نفهمیدی پولت مال زن و بچه هم هست؟ جوری میگی انگار به مال همسایه چشم داره. ادم از شوهر خودش نخواد از بقال سر کوچه بخواد؟ بعدم تو که میگی مال و اموال زیاد داری. بعد از هزار سال زبونم لال فوت کنی این پولها و مال و لملاک بین زن و بچه تقسیم میشه. چه بهتر که در زمان حیات خودت یه مقدار از این پول رو بدی و زنت رو خوشحال کنی به ازای این همه زحمت که تو خونه تو میکشه.  دور از جون نمیخوای که ببری اون دنیا؟

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀
منو چرا راهنمایی نمیکنین ؟    

عزیزم از شوخی گذشته من شوهرم به میل خودش زد به نامم من هیچوقت اسم مهریه نمیارم چون بنده خدا خودش هرچی داشته داده به من میگه اکه یه روز زودتر از تو رفتم کسی زبونش سرت دراز نباشه البته که انشاالله من زودتر از اون برم.

مساله گرفتن مهريه نيس 

مهريه سر عقد ، مثله هديه كه شوهر  به همسر ميده يك وعده و وعيد تو خالي نيس، قداست داره و يك عهد است. مخصوصا در مملكت ما كه همه ي حق و حقوق ها مثله حق طلاق و حق حضانت از فرزند، حق كار حق تحصيل حق خروج از كشور و غيره با مرد است، حتي مي ارزه حق و حقوق ها به زن داده شه اما مهريه اي نداشته باشه. 

از نظر من وقتي بعد ٥ سال يك خونه خريده ميشه نصفش واسه مرد و نصفش واسه زنه، اگه هر دو براي هم فداكار باشن و حق همو ناديده نگيرن درستش اينه كه زن و مرد در كنار هم در زندگي از لحاظ مالي هم سهم داشته باشن. اينكه همه چي واسه مرد با همه چي واسه زن ، أصلا درست نيست