2777
2789
عنوان

انقد گریه کرده بالا آورده

340 بازدید | 24 پست

چند شب پیش خونه مادرشوهرم بودیم. دخترم ۷ ماهشه.شوهرم میخاست بره جایی بمنم گفت بیا .مادرشوهرم گفت من دلارا رو نگهش میدارم من گفتم پیش کسی نمیمونه شما نمیتونی. مادرشوهرمم گفت بابا من دوتا بچه بزرگ کردم نترس برید بیاید.شوهرمم گفت بذارش هرچی اصرار کردم گفت ن برید .رفتیم بیرون نیم ساعت بعدش مادرشوهرم زنگ زد زودی بیا دلارا انقد گریه میکنه ک بالا آورده .صدای گریشم میومد .رفتم دیدم خابیذه تو خواب داره هق هق میکنه. اصلا نمیتونم حال اون موقعمو رو بهتون بگم😭😭همش عذاب وجدان دارم میگم چقد بچم  اذیت شده ک بالا آورده 

تروخدا ی چیزی بگید اروم بشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا بالا آوردن که نه ولی پسر منم همینطور میشد اوایل سرکار رفتن منو پدرش گاهی همزمان میشد تو خواب هق میزد 

الان خوب شده 

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اون چون ب مادرش وابسته هست گریه کرده دیگ هیچوقت تنهاش نزار چون نوزاده قلقش دست توئه ب بوی بدن تو عادت کرده فرق غریبه و تورو میدونه اشتباه مادرشوهرت بوده 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 زندگی ریدم پس سرت

وای😢من فقط پیش مادرم میذارم اونم به دلیل اینکه از اول بامن بوده تو نگهداری از بچه ،با قلق بچه آشنایت دگه نذار پیش کسیکه قلق بچت دستش نیس

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

من‌نمیدونم اینهمه اصرار بیجا برای چیه دوتا بچه بررگ کردی ک کردی چرا اتقد تو کار ی مادر دخالت میکنن ..خواهر شوهر من وقتی پسرم یسالشم نبود هرچی اصرار کرد بدم بهش ندادم مبگقت بده من برو ب کارات برس گفتم ن این بچه وابسته منه از طرفی میترسم حواست ی لحظه پیشش نباشه اونم برگشت گفت من بچه همرو بزرگ کردم بعدم بهش بدخورد تو دلم گفتم ب درک