2777
2789
عنوان

ضربه به سر

112 بازدید | 11 پست

سلام کسی هست کمکم کنه

پریروز دخترم از صندلی افتاد و سرش خورد زمین و یه ساعت بعدش بالا آورد البته قبل اتفاق خودش بیقرار بود و چیزی نمیخورد بعد اینکه افتاد و بالا آورد سرحال شد و یدونه کولوچه خورد بعد اون دیگه هیچ علائمی نداشت تا اینکه امشب شام خورد بعدش میوه خورد باباش هم شیرموز درست کرده بود از اون هم خورد همین که شیرموز رو خورد ۵ مین دیگه شیرموز رو بالا آورد میخوام بدونم این پس دادن ها ممکنه به خاطر ضربه به سرش باشه؟

فک نکنم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه مشکلی بود تا الان خودش رو نشون می داد نه؟

اره بچه ان دیگه احتمال زمین خوردن زیاده. انعطاف داره بدنشون و خدا مواظبشون هست. اینقد از این زمین خوردنا دارن. باید خونه ایمن باشه تا ضربه محکم نخوره به سرشون

اره بچه ان دیگه احتمال زمین خوردن زیاده. انعطاف داره بدنشون و خدا مواظبشون هست. اینقد از این زمین خو ...

نمیدونین الان چه حالی دارم دلم آشوبه تو نت هم سرچ میکنم هر کی یه چیزی گفته بیشتر استرس میگیرم