saarire مدیر استارتر عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 9681 عنوان سوال قهوه ای 👩🏻🦯🤣 380 بازدید | 28 پست کسی ک چندین ساله قهوه ☕️میخوره چند روز طول میکشه تا بدنش عادت کنه ب بی کافئینی؟ فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔 1403/03/09 | 22:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kasomi عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 7149 من هنوزم عادت نکردم... یه بار مثلا خواستم ترک کنم به یه روز نکشید مجبور شدم قرص بندازمممآیم معتاد🗿🙏🏿 [کسیکهبرایدیگرانخواستارروشناییست، روشناییبدوارزانخواهدشد🌿🤎]. زرتشتیسایتتونم🗿🤍
یواشکی_هسدم عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 22408 من بعد ۷ سال ترک کردم ۲ ماه میشه من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی
زردالوجان عضویت: 1399/12/06 تعداد پست: 13830 خيلي شايد يه ماه اما به مرور علايم كم ميشه روزاي اول سردرد و بي خالي رو شاخشه
saarire مدیر استارتر عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 9681 من بعد ۷ سال ترک کردم ۲ ماه میشه ۲ ماهه ترک کردی؟ چندروز طول کشید تا سردردت اینا خوب بشه؟ فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔
یواشکی_هسدم عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 22408 ۲ ماهه ترک کردی؟ چندروز طول کشید تا سردردت اینا خوب بشه؟ بیشتر از ۲۰ روز من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی
saarire مدیر استارتر عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 9681 خيلي شايد يه ماه اما به مرور علايم كم ميشه روزاي اول سردرد و بي خالي رو شاخشه اره اوایلشو میدونم ولی فک نکنم ۱ ماه بکشه ها! ب نظرم نهایت ۱ هفته؟! فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔
saarire مدیر استارتر عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 9681 بیشتر از ۲۰ روز چی میخوردی و چقدر در روز؟ فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔
ممد۶۶ عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 2615 نسخ میشی😑 ۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
saarire مدیر استارتر عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 9681 من هنوزم عادت نکردم... یه بار مثلا خواستم ترک کنم به یه روز نکشید مجبور شدم قرص بندازممم آیم معتا... اره ولی منم اینجوری شدم اما اینبار بمیرمم میخوام ترکش کنم فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔
یواشکی_هسدم عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 22408 چی میخوردی و چقدر در روز؟ من تقریبا همه چی میخوردم یه ماگ 😐😂😂😂 از اسپرسو نسکافه لاته موکا کاپو چینی علی کافه بگیر تا الی آخر دیگه نمیتونستم ادامه بدم😒 من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی
kasomi عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 7149 اره ولی منم اینجوری شدم اما اینبار بمیرمم میخوام ترکش کنم هعب... نمیشهههه🗿🙏🏿 ولی حالا تلاشتو بکن [کسیکهبرایدیگرانخواستارروشناییست، روشناییبدوارزانخواهدشد🌿🤎]. زرتشتیسایتتونم🗿🤍