2777
2789
عنوان

سوال قهوه ای 👩🏻‍🦯🤣

380 بازدید | 28 پست

کسی ک چندین ساله قهوه ☕️میخوره چند روز طول میکشه تا بدنش عادت کنه ب بی کافئینی؟ 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

من هنوزم عادت نکردم... یه بار مثلا خواستم ترک کنم به یه روز نکشید مجبور شدم قرص بندازممم

آیم معتاد🗿🙏🏿

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بعد ۷ سال ترک کردم ۲ ماه میشه

۲ ماهه ترک کردی؟ چندروز طول کشید تا سردردت اینا خوب بشه؟

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

خيلي  شايد يه ماه اما به مرور علايم كم ميشه  روزاي اول سردرد و بي خالي رو شاخشه

اره اوایلشو میدونم ولی فک نکنم ۱ ماه بکشه ها! ب نظرم نهایت ۱ هفته؟!

بیشتر از ۲۰ روز

چی میخوردی و چقدر در روز؟ 

نسخ میشی😑

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
من هنوزم عادت نکردم... یه بار مثلا خواستم ترک کنم به یه روز نکشید مجبور شدم قرص بندازممم آیم معتا...

اره ولی منم اینجوری شدم اما اینبار بمیرمم میخوام ترکش کنم

چی میخوردی و چقدر در روز؟ 

من تقریبا همه چی میخوردم یه ماگ 😐😂😂😂 از اسپرسو نسکافه لاته موکا کاپو چینی علی کافه بگیر تا الی آخر دیگه نمیتونستم ادامه بدم😒

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

اره ولی منم اینجوری شدم اما اینبار بمیرمم میخوام ترکش کنم

هعب... نمیشهههه🗿🙏🏿 ولی حالا تلاشتو بکن

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍