2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم😭

737 بازدید | 28 پست

مگه من چکار کردم چه بدی  کردم من فقط ۲۳ سالمه بهترین روزای جوانیم که به سیاهی گذشت آخه چرا من نمیتونم مثل بقیه به راحتی مامان بشم

چرا بین خواهر برادرام من اینطور شدم پس خدای من کجاست😭دختره هزار کثافت کاری میکنه بچه دار میشه میندازه توی سطل آشغال خیلیهاشو پیدا نمیکنن میمیره

دکتر امروز بهم گفت تو فقط با ivfمیتونی مامان بشی چون تخمکهات مشکل دارن بچه هات معلوم نیست چه مریضی داشته باشن 

تورو خدا سرزنشم نکنید فقط بهم بگید کجا برم که جواب بگیرم آخ مامان توی زندگیم هر کاری کردی نتونستی منو به آرزو هام برسونی از تو هم فقط مشکل ژنتیکی به من رسید با هزار آرزو از خوشیهام گذشتم برای بچه های نداشتم زمین خریدم که مثل من آرزو خیلی چیزا به دلشون نمونه شوهرم میگه هرکاری میکنم که مامان بشی تا ناراحتیت رو نبینم ولی از یطرف فشار بهم میاره 😭😭دکتر خوب معرفی کنید راهنمایی کنید که چکار کنم ممنون 🙏دعام کنید

خدا نگذره از کسانی که زندگی رو به کام ما تلخ کردن💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چرا انقدر ناامیدی؟

منو شوهرم دکترا ازمون قطع امید کردن ولی ای وی اف کردیم الان پسرمون کنارمون خوابیده.

جنین های ای وی افی گلد بی بی هستند یعنی جنین طلایی که از بین بهترین و باکیفیت ترین تخمک و اسپرم جدا میشن و مشکل دار نمیشن.فقط باید اراده قوی و ایمان به خدا داشته باشی و بری دنبال کاراش سنت هم سن بسیار خوبیه منم ۲۲ سالم بود که رفتم. دکترمم گویا مددی شیراز هست خیلییی دکتر عالی هست

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت. امروز ۱ دی هست.پسرم ۳ تا دندون دیگه درآورده و خیلی بامزه تر شده😂بهش میگم بگو ماما میگه نه نه.میگم بگو بابا میگه نه نه.نمیدونم نه رو کی یادش داده؟😐🚶عوضش هر موقع خرابکاری میکنه میگه ماما😫امروز ۱۰/۲۳.پسرم واکسن ۱۸ ماهگیش رو زد.خیلی گریه کرد ولی خداروشکر پادرد نداره و راه میره.باورم نمیشه ۱ سال و نیم گذشته از اون روزای سخت...روزایی که بیمارستان بستری بودم و نمیدونستم چی قراره بشه بچه ام زنده میمونه یا نه.الهی هزارخداروشکر پادرد نداره و راه میره.باورم نمیشه ۱ سال و نیم گذشته از اون روزای سخت...روزایی که بیمارستان بستری بودم و نمیدونستم چی قراره بشه بچه ام زنده میمونه یا نه.الهی هزار مرتبه شکرت پسرم حالش خوبه.شب آخری که زایشگاه بودم ساعت ۱ شب پیتزا خوردم چون خیلییی دوست دارم😂بچه تکون نخورد و ساعت ۵ صبح سزارین اورژانسی شدم.الان پسرم عاشققق پیتزاهست🙂😂هروقت من ناراحت باشم میاد نگاهم میکنه و میخنده تا من بخندم.همش سعی میکنه ناراحتم نکنه.دیشب گوشواره تو گوشمو کشید خیلی درد اومد بلند گفتم پسر بد.هی میومد منت کشی که اخم نکنم😂😂خدایا من ازت ممنونم که منو لایق دونستی🩵🙏

آبجی توکل کن به خدا

خداست که بخواد بچه میده

منم ازدواج دومم هست

یک ماه بعد ازدواج دومم بیمار شدم

الان دو ساله . دیسکم و عمل هم کردم فایده نداشت

دکترا بهم اجازه بارداری نمیدن

عروس خالم باعث جدایی زن اول  پسر خالم شد و الان هم با وجود خیانت زنش و پسر خالم زنش حاملس و پسرش داره له دنیا مباد

من بیچاره دنبال درمان بیماریمم  یبار هم سقط کردم

عزیزم چرا انقدر ناامیدی؟ منو شوهرم دکترا ازمون قطع امید کردن ولی ای وی اف کردیم الان پسرمون کنارمون ...

کروموزوم های ۱۳ و ۱۴ و ۱۰ من مشکل دارن 

ریسک زده از هر ۶ تا تخمک ۴ تاش مشکل داره و ممکن بچهام مریض باشن گفت اگر طبیعی بخوای اقدام کنی ۱۰ هفته از پرز های دور جنین آزمایش میگرن اگر سالم نبود باید سقط کنی بعدش گفت برو خدا رو شکر کن بچهات سقط شدن چون بچه مریض دردش از بچه دار نشدن بیشتره بعد گفت اون دوتا تخمک ممکن یکیش بچه سالم باشه و یکیش همین مشکل خودت رو بگیره که بعدا برای بچه دار شدنش مثل خودت میشه😭سه تا سقط داشتم داغونم

عزیزم چرا انقدر ناامیدی؟ منو شوهرم دکترا ازمون قطع امید کردن ولی ای وی اف کردیم الان پسرمون کنارمون ...

یکی از اقوام آدرسشو بهم داد ولی از بس توی شیراز زجر کشیدم ازش متنفرم میخوام اگر خدا خواست برم یزد

کروموزوم های ۱۳ و ۱۴ و ۱۰ من مشکل دارن  ریسک زده از هر ۶ تا تخمک ۴ تاش مشکل داره و ممکن بچهام ...

عزیزززم💔

ناراحت نشو از این حرفم ولی برو دنبال تخمک اهدایی.

تا سنت کم هست حتما ای وی اف کن و بچه دار شو چون سن هرچی بره بالا درصد مثبت شدنش میاد پایین

خیلی از دوستام به جنین یا تخمک یا حتی اسپرم اهدایی بچه دار شدن و بچه های زیبا سالم و باهوشی دارن.

پشت گوش ننداز.

سقط خیلیی سخته.خیلیی انقدر بدنت رو اذیت نکن

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت. امروز ۱ دی هست.پسرم ۳ تا دندون دیگه درآورده و خیلی بامزه تر شده😂بهش میگم بگو ماما میگه نه نه.میگم بگو بابا میگه نه نه.نمیدونم نه رو کی یادش داده؟😐🚶عوضش هر موقع خرابکاری میکنه میگه ماما😫امروز ۱۰/۲۳.پسرم واکسن ۱۸ ماهگیش رو زد.خیلی گریه کرد ولی خداروشکر پادرد نداره و راه میره.باورم نمیشه ۱ سال و نیم گذشته از اون روزای سخت...روزایی که بیمارستان بستری بودم و نمیدونستم چی قراره بشه بچه ام زنده میمونه یا نه.الهی هزارخداروشکر پادرد نداره و راه میره.باورم نمیشه ۱ سال و نیم گذشته از اون روزای سخت...روزایی که بیمارستان بستری بودم و نمیدونستم چی قراره بشه بچه ام زنده میمونه یا نه.الهی هزار مرتبه شکرت پسرم حالش خوبه.شب آخری که زایشگاه بودم ساعت ۱ شب پیتزا خوردم چون خیلییی دوست دارم😂بچه تکون نخورد و ساعت ۵ صبح سزارین اورژانسی شدم.الان پسرم عاشققق پیتزاهست🙂😂هروقت من ناراحت باشم میاد نگاهم میکنه و میخنده تا من بخندم.همش سعی میکنه ناراحتم نکنه.دیشب گوشواره تو گوشمو کشید خیلی درد اومد بلند گفتم پسر بد.هی میومد منت کشی که اخم نکنم😂😂خدایا من ازت ممنونم که منو لایق دونستی🩵🙏

😂😂😂😂😂😂تنها مشکلت اینه😂😂😂😂خدایا منو سوسک کن 🤌🏻🤌🏻🤌🏻

۲۳ سالته هاا من ۲۲ سالمع میرم  چیس پیاز جعفری میخرم میشینم پای باب اسفنجی میخورم فکر شوهر نیستم چه برسه بچه مچه 

حوصله داری باباااااااا🤌🏻🤌🏻🤌🏻🤌🏻🤌🏻

کاربری از ۱۰/۲۳ دست منه و تاپیک های قبل این تاریخ برای صاحب قبلی کاربری بودن

یکی از اقوام آدرسشو بهم داد ولی از بس توی شیراز زجر کشیدم ازش متنفرم میخوام اگر خدا خواست برم یزد

نههه یزد نرو اصلا.

من دو سال از عمرمو تو یزد هدر دادم با دکتر افلاطونیان.

من ضخامت رحمم کم بود انقدر داروهای مزخرف بهم داد حتی یه قرص تقویتی نداد همش داروهای بی ربط هیچی حالیش نیس مرکزش هم دولتیه و شلوغغغغ

تخم کشی کردم ۴ تا جنین فقط تشکیل شد که هر دوره دوتا انتقال دادم و منفی شد

دیگه ناامیدم کرد گفت رحمت برا بارداری مناسب نیست برو رحم جایگیزین.

اومدم شیراز خیلییی تحقیق کردم این دکتر رو انتخاب کردم خیلییی دقیقه با داروها و دقتش ۳۲ تا جنین تشکیل شد برام که دوتاشو انتقال دادم همون بار اول گرفت.انقدر دقت داشت و نکته سنج بود گه باورم نمیشه.تو مطبش که برا نازایی بود اکثر بیمارا باردار شده بودن.حتما برو و مشکلت رو بگو چون متخصص هست همینطور برای سقط.یه ویزیت می ارزه واقعا

میدونستی خیلیا با ای وی اف هم نمیتونن بچه دار بشن؟

با ای وی اف جنین طلایی(با کیفیت ترین جنین) منتقل میشه حتی دوقلو میتونی داشته باشی 

به خدا توکل کن و ای وی اف انجام بده توی یه مرکز ناباروری خوب‌. بنظر من دولتی و غیردولتیش فقط تفاوت هزینه دارن از اقوام خودمون توی خصوصی انجام داد دوبار نگرفت توی مرکز عمومی دوقلو بچه دار شد توی اولین ای وی اف

و اینکه برای تشکیل قلب جنین اگه اعتقاد داری حواست باشه انتقال جنین هات توی روزای قمر در عقری نباشه که احتمال گرفتنش کمه