2777
2789
عنوان

ازدواج اجباری

452 بازدید | 44 پست

آشنا و خونواده مدام اصرار به ازدواج من دارن

خاستگار میارن 

باهام حرف میزنن

درحالی که من چندین بارگفتم نمیخوام 

سنی ندارم اخه

توکتشون نمیره ..زوری نمیخوام به کی بگم

چه کنم 

تجربه همچین چیزی داشتین؟

بخدا یوقتا میزنه به سرم فرار کنم بس اذیت میکنن

میدونم بدمو نمیخوان اما برای حرفای من اصلا ارزش قائل نیستن ،هیچکس!

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،نزن که به خودی نخوری ؛ قضاوت نکن که قضاوت نشی !🏹 پیروزی با کسیه که جا نمیزنه😇

مامان منم خیلی اصرار داشت

اما چندبار که دعوامون شد به هیچ وجه حاضر نشدم خواستگار رو ببینم دیگه کوتاه اومد میگم نه دیگه به زور خودش نمیگه بیان

دفعه اول به زور خودش گفته بیان گفتم بیان من بی‌احترامی میکنم اصلا ميندازشون بیرون زنگ زدن کنسل کردن نیان این تهدید جواب داد

یه بار بدون اطلاع من گفته بود مامان پسره بیاد منم از اتاق نرفتم بیرون

دیگه فقط ازم می‌پرسه بگم نه از جلوی خودش کاری نمیکنه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعد شما دستو پاچلفتیا چجوری بعد ازدواج گرگ میشین قدرت طلاق پیدا میکنین  فاز اجباری بودنتونو نم ...

اول اینکه درست صحبت کن

دوم من تقصیری ندارم قربانیم 

بقیه ان و افکار قدیمی! که ترشی میمونی کسی نمیاد برات و....

درخواست دوستی رد میشه/احترام خط قرمز منه هرنوع بی حرمتی رو نمیبخشم❌صحبت و نوع لحن شما طرز فکر و ازهمه مهم تر شخصیتتون رو میرسونه ،نزن که به خودی نخوری ؛ قضاوت نکن که قضاوت نشی !🏹 پیروزی با کسیه که جا نمیزنه😇

بعد شما دستو پاچلفتیا چجوری بعد ازدواج گرگ میشین قدرت طلاق پیدا میکنین  فاز اجباری بودنتونو نم ...

این چه طرز صحبته! خیلی زشت و زننده‌اس 

اینجوری داری شخصیت و فرهنگ خودتو نشون میدی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
مامان منم خیلی اصرار داشت اما چندبار که دعوامون شد به هیچ وجه حاضر نشدم خواستگار رو ببینم دیگه کوتا ...

من واقعا درکشون نمیکنم 

ادم خودش نمیخواد زوری که نیست

اقا زندگی خودشه

آره و هر روز آرزوی مرگ میکنم 

کاری نکردی براش؟

هرگز باور نمیکنم کسیو ب ازدواج مجبور کرده باشن

باور کن چون هست متاسفانه 

یسری خانواده ها افکار غلط دارن و آشناها مدام دخالت میکنن تو زندگی فرد 

مورد زیاد بوده دختر پسره رو نخواسته بزور عقدشون کردن! 

میدونم قربانی هسی  میگم چجوری موقع طلاق قربانی نیسی؟

تو بحثش جداست خدانکنه به اونجاها برسه ..یه خدایی نکرده بگو حداقل 

الان بیشتر راهنمایی میگم چطور راضیشون کنم بدون بی احترامی چون احترام بشدت برام مهمه من ..هرچقدر حرف میزنم میگم من دوس ندارم کسی تصمیم بگیره برام باز حرف خودشونه

تو بحثش جداست خدانکنه به اونجاها برسه ..یه خدایی نکرده بگو حداقل  الان بیشتر راهنمایی میگم چطو ...

نمیدانم 

وقتی مخاطبانت شعور نداشته باشن احترام به چکار میاد 

زیادی نجابت به کار بدی باعث کثافت میشه و میفتی تو تله 

میفهمی که چی میگم 

ن چکار میکردم

الان چطور تو چه وضعیتی

به اصرارشون  ازدواج کردی یا قبول نکردی