2777
2789
عنوان

بچه ها چجوری به دوستام نه بگم

50 بازدید | 6 پست

هی میگن بریم بیرون ، مهمونی 

ولی من واقعا حسشو ندارم ، وقتی میگم نمیام فکر میکنن خانوادم نمیزاره اما واقعا من دلم تنها بودن میخواد 

انقد گفتم نه دیگه خجالت میکشم 

چجوری بپیچونم؟

دلت را به خدا بسپار که دریایی از امید است...🍃

هیچی بگو ممنون از اینکه بهم گفتید و مرسی از دعوتتون ولی من کار دارم یا حوصله ندارم نمیام بیرون خوش باشید.

چرا انقدر سخت میکنید همه چیو برا خودتون

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجوری

عشقم نه 😘

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 
هیچی بگو ممنون از اینکه بهم گفتید و مرسی از دعوتتون ولی من کار دارم یا حوصله ندارم نمیام بیرون خوش ب ...

خجالتیم یکم

راحت بگو نه با خودت رو دربایستی داری؟عزیزم دوستی ای که بخواد توش درک نباشه یا اسم پیچوندن بیاد خیلی روش حساب باز نکن.همیشه به دوستام گفتم تا وقتی که نپیچونمتون یا بهتون درغکی نگفتم کار دارم دوستمید

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
راحت بگو نه با خودت رو دربایستی داری؟عزیزم دوستی ای که بخواد توش درک نباشه یا اسم پیچوندن بیاد خیلی ...

حرفتون کاملا درستههه و منطقی 🙏